Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Použijem teraz českú hantírku a spýtam sa: Ty vole, co je to za mrdku? Čo sa to objavilo na obrazovke českej verejnoprávnej televízie? Píčo! Ako je možné, že takýto primitívny, hnusný, debilný tlustoprd dostal priestor v hlavnom vysielacom čase prezentovať svoju úbohosť, bazbrehú trápnosť, nudnú exhibíciu a moderátorskú impotenciu? Kurva Kopta, to je aký kokot? Kde v piči ho vyhrabali? Kto ho pretlačil do ČTV? Splachnite to hovno čo najskôr do žumpy. Veď je to totálny odpad! ()

Enšpígl odpad!

všechny recenze uživatele

Zapoměl jsem po 168 hodin hodit tv na HBO a vyjelo na mě tohleto. Strašný, proboha co to dělá na ČT ?? Umím si představit, že na nějaký soukromý party by to mohlo mít odezvu i to na mě tak působilo. Doufám, že se do mě zítra v mediích nepustí autoři této zbytečnosti, že jsem kreten a nula a že csfd je shit, jak je v poslední době v naší zemi zvykem, kde umělci neustále vykřikují o respektu a slušnosti, ale stačí jim se kouknout na hodnocení na csfd co nekoresponduje z jejich viděním a mám chuď jim koupit dlouhý kožený kabáty. ()

Adam Bernau

všechny recenze uživatele

ČT zjevně neví, kudy kam. A vidět v jakémkoli (natož "svém") pořadu kohokoli, jak neustále drží v ruce cedulku s jeho názvem, vyvolává buď opovržení, nebo lítost. Herce Koptu mám rád (major Špalek!), takže lítost. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémně vyšeptalý formát s maníkem, co není vůbec žádná osobnost. Už pouhá upoutávka na pořad byla ryze tristní: Kopta v kašírované kavárně bere do rukou bulvární plátek, kde se na titulní stránce vyjímá herec Dvořák coby čert Uriáš, který vyhrál Stardance. Že už sama upoutávka byla horší než masturbace nad Pestrým světem, to patrně nikdo neřešil. Daleko překvapivější by bylo, kdyby se našel jeden jediný divák, co by se na tlučhuba show v "novém" provedení i "neokoukaném" studiu těšil. Kopta žije jen z jedné role, které už táhne na čtyři křížky, z jedné hlášky o lyžařském instruktorovi, co zlidověla, co ale vytvořil po Sněženkách a machrech tak oslnivého, že je mu věnován celý pořad? Invalida Rudla z Ulice určitě nepatří k rolím, kterými by se jeden chlubil. Samozřejmě do pár týdnů pořad zanikne, nicméně je otázkou, zda by lidé typu Kopta také nezvážili svůj umělecký zánik. Jo, Prďko, tohle nevydržíš. 0/10 ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zoufale vedený a nevtipný pořad jsem už dlouho neviděl a neslyšel. Veselé historky bez humoru, tápající hosté, moderátor beze smyslu pro timing - zlatý Šíp, který i přes svůj věk dokáže stále moderovat vtipně a v podstatě citlivě, i když jede po hraně. Tady mi často spousta věcí už přijde za hranou trapnosti. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda, Václav Kopta se od dob Sněžek a machrů dost prostorově i vzhledově změnil, to však neznamená, že ho budu sprostě urážet. ON to chlapík nemá zrovna jednoduché, ale na podobný projekt kývnout neměl. Není to totiž jen o kvalitě hostů, co si tam zve, jako spíš o samotný koncept – který už tu byl tolikrát - je okoukaný, že nemá moc šancí na úspěch – navíc když to moderuje ne moc dobrý „moderátor“, který by se měl raději i nadále věnovat herectví, kde je pevnější v kramflecích… ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

To nevidím na dlouhé trvání... Pokus ČT o talk-show tohoto typu je krok hodně vedle. Obdobné nezábavné drbárny nechť zůstanou na komerčních tv. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už i na Kavkách se bulvaří !! Pozvali si Petrenka, co Prásk(al)! na kdekoho už třeba s Partyšovou, a jednu uKoptěnou tramvajáckou pseudohvězdu.. Jojo, nejhorších zločinů se dopustíme sami na sobě.. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Koptovo vyprávění o autobusech u Šípa, potažmo Krause mám rád a pouštěl jsem si to mockrát. Kopta sám nedávno přiznal, že mu to pomohlo k obnovení dávné popularity a začal být víc vidět. A pak někdo přišel s nápadem, že by si tím pádem zasloužil vlastní show. Jenže na rozdíl od Šípa a Krause je tohle zoufalá snaha o to, aby se lidi mlátili smíchy do kolen, což se nemlátěj. O kvalitách formátu nejlépe vypovídá pětiminutová historka Jakuba Vágnera o tom, jak ve stanu močil do petky. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ach jo, je to docela trapný, umělý, občas se vtip překvapivě povede ..., takový TV bulvár, špehování hostů (viz především díl tři, který již silně vaří z vody), zlatá show Haliny Pawlowské, ta měla aspoň úroveň!.... ještěže je délka pouze 26 minut.... trefný komentář troufalka a kingik ;) :D souhlasím s kingikem, pro mě Kopta také není žádná osobnost a jeho urputná snaha je těžce kontraproduktivní a dělá z pořadu spíše tragédii. První a druhý díl celkem dobrý, třetí díl velký špatný. Nazvala bych ho "O chlípném strýčkovi Vaškovi". Pokud to takto bude pokračovat, myslím si, že rychle skončí..... Navíc jeho velké přehnané protěžování v poslední době také nemusí být divákům po chuti. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlej humusák Václav Kopta sype parádní vtípky z rukávu jeden za druhým, čemuž se vehementně směje publikum, na které jsou neustále prostřihy, že to dělá snad polovinu tohoto úžasného pořadu. To je ale bžunda, opravdová legrace a humor, degradovaný na fekální porno. Další kapitolou, která svědčí o vytříbenosti Koptashow jsou jeho hosté, vesměs stejné nuly, pitomci, blbci, idioti a kreténi jako je sám král všech těchto hovad Václav Kopta. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem si přál slyšet v talkshow něco o menstruačních kalíšcích a Batmanovi na skříni. Kam na to ten Kopta chodí? Děs. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Je to dobrý a baví mně to. Mám s tím ovšem jeden a zcela zásadní problém. Je to naprosto šíleně prostříhané a je to na tom hrozně vidět. Nechápu, proč to nemůže být delší. Bohužel tomuto pořadu nevěštím dlouhou budoucnost, obávám se, že bude velice krátká, ale do té doby se budu těšit na každý díl. protože Kopta je tradičně fajn, hosté zatím také a ani formát není špatný. ()

herr_carter

všechny recenze uživatele

Kokotshow by byl přiléhavější název - někteří dětští herci si prostě neudrželi ty chvilky slávy z minulosti a vlastní soudnost, Václav Kopta je toho exemplárním příkladem... ()

Michalechal 

všechny recenze uživatele

Než jsem viděl asi 2x tenhle pořad, měl jsem V. Koptu docela rád. No a proto aspoň za ten "předchozí vztah" ta 1*. Panč tolikrát během pořadu mi snad ještě trapně nebylo. ()

Reklama

Reklama