Reklama

Reklama

Ya, ty, vin, vona

  • Ukrajina Я, Ти, Він, Вона (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jane a Maximovi spoločný život neprospel a po desiatich rokoch sa rozhodnú pre rozvod. Sudkyňa sa však rozhodne dať ich vzťahu ešte šancu a prikáže im vyhovieť všetkému, čo jeden druhému odopierali a v čom sa vzájomne ignorovali. Iný pohľad všetko zmení, aj keď už majú obaja náhrady, Borisa a Elenu. Bláznivá romantická komédia s dnes už prezidentom Ukrajiny Volodymyrom Zelenským v hlavnej úlohe sa stala divácky najúspešnejším domácim filmom v nezávislej Ukrajine. (Art Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

LEGACY

všechny recenze uživatele

Ukrajina je krásná a jestli Slováci jsou naši braťja, tak Ukrajinci jsou takový bratranci. Na film mě samozřejmě nalákal Zelenskyj - ať se vše vyvrbí dobře. Слава Україні ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Všechno je v životě jednou poprvé. I rozvod. Ale jak se snadno a rychle rozvést a nepřijít k úhoně, na to vám nikdo žádný návod nedá. A pak to může dopadnout podobně jako v této bláznivé ukrajinské komedii, kdy se dva manželé nemůžou vystát, každý z nich má svého milence / milenku a své sny, přání a touhy, které nelze v manželství plně a uspokojivě realizovat. A tak když jsou přinuceni rozvodovou soudkyní plnit si navzájem svá přání, je o zábavu postaráno. V mnoha místech a scénách geniální komedie plná záchvatů smíchu je vlastně milým překvapením, které bavilo. Některé scény si troufnu označit za opravdu originální, jenže jak už to tak bývá, tato komedie příliš nevydržela s dechem a ke konci už ztrácela na tempu i na humoru, což je škoda. Ale skláním se před tvůrci a jejich nápady, kteří jich vystříleli plný zásobník a s každým dalším nápadem se s vděčností strefovali přímo do publika a jeho bránic, které v zaplněném sále košického kina dostaly řádně zabrat. Z mého pohledu mírný nadprůměr, na který určitě budu vzpomínat s úsměvem. [27. Art film Fest Košice] ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vidět v hlavni roli ukrajinského prezidenta, tomu jsem nemohl odolat. Košicema se neslo, že projekci přiletí uvést sám Vladimír Vladimirovič, ale nakonec ho zdrželo zadávání úkolů pro českýho prezidenta, takže komedie se spustila sama. Ve finále se jedná o námětově průměrnou komedii, ve který se střídají vtipnější momenty s nudnějšími. Hlavní postavy ze sebe chrlily tolik keců, že jsem nestíhal číst titulky a titulkář je občas nestíhal ani pouštět a musím říct, že mě občas z tý slovní velekadence bolela hlava, na druhou stranu u holení knírů, soudkyně a dalších jsem od srdce zasmál. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama