Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový pořad TV Nova Rodinné případy uvede na televizní obrazovky příběhy lidí, kteří jsou nuceni řešit zásadní životní situace. Diváci se podívají do českých domácností a v jednotlivých dílech se seznámí s hlavními hrdiny a jejich pohnutými osudy. Budou s napětím sledovat, jak dopadne příběh matky, která se rozhodne dceři odnosit dítě nebo životní cestu muže, který zničí štěstí několika nejbližším jen proto, aby z toho měl on sám prospěch. Zaujme je i příběh dívky, které odhalení, že má sourozence, obrátí život naruby. Dozví se, že i navenek povrchní bratři uvnitř skrývají skutečné charaktery. Jsou to skutečné příběhy, které zaujmou diváky, ať už se s nimi ztotožní nebo to pro ně bude poučením. (TV Nova)

(více)

Recenze (12)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérsky a polopatisticky natočený bulvár.. Ve své neomalenosti halíce se do formátu nehereckého (pa)tvaru ovšem velmi zábavné.. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

V roce 2012 běžel tento pořad na Slovensku. Schytal dostatek odpadů. Letos jej slavně uvedla naše televize. Co od toho čekala? Neskutečná amatéřina, strašlivý zážitek, všechno špatně. ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Z velké nudy a ze zvědavosti jsem všecky díly viděla. Vše se točilo v jednom domě, u jednoho hrobu, atd. Zkrátka šetřilo se kde se mohlo. Ono by to špatné nebylo, kdyby tam nehráli amatéři a vložili do všeho více. ()

Belsazar odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozná zvrácenost. Abych se podíval na dno své duše, jak píše pupidup, vyhledávám kvalitní psychologickou kinematografii (zejména Bergmana a Triera) a ne odpornou přehlídku neherců odříkávajících věty z magorských scénářů. ()

Spielbergo odpad!

všechny recenze uživatele

Nádherný příklad dalšího guilty pleasure, kdy příběhy jsou tak blbé, texty tak špatně napsané a herci tak toporní, že se člověk prostě musí fascinovaně dívat a při tom doslova fyzicky cítí, jak mu odumírají mozkové buňky a rovnají se mozkové závity. Věřím, že jednou budou skupiny filmových nadšenců na způsob fanoušků Eda Wooda, kteří budou takové hrůzy záměrně vyhledávat a pouštět si je s dalšími perlami typu Modrý kód, Policie v akci a podobně. ()

dejf96 odpad!

všechny recenze uživatele

hrůza!!!! šroubovaná hovadina s příšernými rádobyhereckými výkony, ostuda TV tvorby, pokus o dramatickou hudbu k této zhovadilosti naprosto selhal.... nechápu, že do takovéto pííííčoviny někdo vloží peníze.... tudy cesta nevede milá NOVO . mrknul jsem na filmografii V.Balka a už chápu :-) ryba většinou smrdí od hlavy..... ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Tak... nechapu,na co si tady vsichni hrajete. Je to pouze forma dokumentu lidskych vztahu.. nic vic,nic mene. Tak to take beru... ze lidi jsou mnohdy zamindrakovany psychopaticky svině... a na druhe strane citlive bytosti..... tak to je a jinak to nebude. Pribehy ze zivota super... diky za tento projekt,aby se spousta takovych ... podivala na dno sve duse! Jinak si prectete doc. Koukolika a pochopite... vy,co nechapete.... byt trochu amatersky,ale vypovydajicne natocene pribehy. Dekuji za ne. ()

Reklama

Reklama