Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 3

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2019 (Alternativní 23x80 min)

Obsahy(1)

MasterChef Česko je neobyčejná kulinářská reality show o amatérských kuchařích, kteří na televizní obrazovce předvádí svůj um a vzájemně bojují o titul MasterChef a výhru půl milionu korun. Letošní ročník přináší nové složení poroty. O vítězi budou rozhodovat jedni z nejlepších kuchařů současné české gastronomie: michelinský kuchař Radek Kašpárek, trojnásobný vítěz ankety Zlatý kuchař Jan Punčochář a mladý kuchařský talent Přemek Forejt. MasterChef Česko přinese mimo jiné emoce, přehlídku nevídaných výtvorů z rukou kuchařů amatérů i pohnuté lidské osudy a trnitou cestu k vítězství, na jejímž konci zůstane jen jeden, a to MasterChef Česko. (TV Nova)

(více)

Recenze (37)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kuchtíkovská soutěž dle zahraniční licence v roce 2019 celkem zaujala - finálová trojka budila sympatie, které si u mne i přes počáteční nedůvěru získala i porota Kašpárek, Forejt a Punčochář. Hvězdy dávám za to, že jsem na to finále koukal dost hladovej a fakt bych některý kousky dal hned. Sedmnáctiletá vítězka Kristinka .. klobouk dolů, já v sedmnácti neuměl zapnout troubu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nova trefila jackpot. Po sériích, kde se přetahovali porotci o cenu nejméně sympatický porotce všech soutěží, to televize vzala od podlahy a vyměnila všechny tři. A nutno podotknout, že vytáhnout Kašpárka, Punčocháře a Přemka bylo nejlepší rozhodnutí, které mohli udělat. Ty tři si totálně sedli, jsou před kamerou příjemní, přirození a hlavně vtipní. A koneckonců, to v takovém pořadu je skoro nejdůležitější. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série z roku 2015 byla místy křečovitá, včetně zbytečného ponižování amatérských soutěžících. Pak na to šel štáb přeci jenom jinak, dařilo se i poskládat sympatickou partu soutěžících. Problém jsem měl nicméně se třemi pytlíky, kteří to celé (ne)uváděli. Bacha ale, už v roce 2012 jsme tu měli OPRAVDU nesympatickou trojici porotců (určitě vzpomínáte, tehdy to „uváděla“ Peštová). Se změnou poroty léta páně 2019 ubylo přehrávání a přibyla přirozenost a příjemná atmosféra. Kulinářskou show trio Forejt, Punčochář a Kašpárek významně pozvedlo, přistupovalo k nad plotnami potícím se ovečkám víc na vlně rovnosti. Jen škoda, že se místy dopředu tlačí „děsně smutné životní příběhy“ soutěžících. A sedmnáctiletá vítězka Kristína Nemčková? Klobouk dolů. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapejte mě špatně. Ale v okamžik, kdy na scénu přišel ten pán, co předstíral, že chce od tchýně Štikové pomoct s tím, aby ho míň prudila manželka bez toho, aby z ní musel udělat krvavý klubko, ztratila pro mě celá soutěž serióznost. Exoti si dělají promo a nova chytá feeling barandova. Souhlas, raději točte pořad o vaření. Tohle nemá s realitou nic společného. Je to jenom show. Ale kola se točí.... ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další řada českého Masterchefa, tentokrát opět s novou porotou - znovu podle už od první nepovedené řady (2012) osvědčeného typového mustru - vousatý "drsoň" uprostřed (Korbelič, Raditsch, nyní Kašpárek), po jeho pravici laskavý "měkkejš" (Šubrt, Fichtner, nyní Forejt), a po levici roztomilý "míša kulička" (Štift, Kalina, nyní Punčochář). :-) Porota je i tentokrát naštěstí velmi sympatická (narozdíl od otřesné první řady z roku 2012), což je hned polovina úspěchu. Laťka nastavená minulými dvěma řadami s předchozí porotou (Raditsch, Fichtner, Kalina) byla možná i o prsa překonána. Není nouze o humor, napětí ani zajímavé tématické či týmové výzvy. 70% ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama