Reklama

Reklama

Balchighage gogo

(seriál)
  • Jižní Korea 발칙하게 고고 (více)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Nejlepší studenti a studentky prestižní internátní školy se musí dát dohromady s těmi z tanečního kroužku a vytvořit tým roztleskávačů a roztleskávaček. (Netflix)

Recenze (1)

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

O čem to celé je? O záporačce... Ostatní jako by nebyli a neměli tak důležité poslání. Do půlky tedy postavy rostou; pak se zaseknou a zhruba do konce se seriál točí kolem záporačky s psím obličejem a perfektně natočenými vlasy (kdy to stíhala?), která se jakoby psychicky rozpadá a která si začne uvědomovat, že něco udělala špatně, teprve když se jí to začne její vinou vracet. V jejích "remorse flashbecích" je toho tolik, že to vydá na celý srdceryvný song - a ještě se tam vešlo jen to nejdůležitější. Ale jistě si zaslouží odpuštění! Ode mě leda jednu od cesty. Natož pak aby si zasloužila narutoidní proslovy, kterými ji každý donekončna omlouval a bránil. Nemůžu nesrovnávat s Kim Bok Joo, kde se sportu a hlavně životu sportovců vymezilo víc prostoru; kde hlavní hrdinka, hlavní záporačka a i dva flowerboyové mají tolik charakteru a opravdovosti, že by je mohli vyvážet; kde ze scén nesmrdí scénářová faleš. Jako anime by to ještě uspělo. Takhle? Upskirty, černobílost - a tou špatnou angličtinou vyslovený odkaz na Osvícení už jim vůbec neodpustím. Desátý díl a začátek jedenáctého jsem prakticky jen přetáčela, dvanáctý jsem nevnímala vůbec. Dvě za to, že Ji Soo je koukatelný a měl zajímavou dějovou linku. ()

Zajímavosti (1)

  • Zprvu se myslelo, že se hlavní ženské role zhostí půvabná a vycházející hvězdička televizních obrazovek, jihokorejská herečka Yoo-jeong Kim. Ta ale nabídku seriálových tvůrců jednoduše odmítla a raději se dál věnovala natáčení úspěšné televizní série Angry Mom a druhé řady Love Cells. (Conspi)

Reklama

Reklama