Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hororová antológia zložená z viacerých segmentov, ktoré sú medzi sebou vzájomne prepojené. "The Way Out And The Way In". Dvojica previnilcov sa snaží uniknúť pred spravodlivosťou a vyhnúť sa trestu za svoj čin. Ich osud sa však stále zamotáva a postupne zisťujú, že pred svojou minulosťou nemôžu utiecť, a budú kvôli nej brutálne trpieť.
"Siren". Tri mladé dievčatá, ktoré tvoria hudobnú skupinu, sa vybrali na výlet. Počas dlhej cesty nehostinnou púšťou však dostanú defekt a zostanú odrezané od sveta, pretože nemajú potuchy, ako ďaleko je najbližšie mesto, a taktiež nemajú náhradnú pneumatiku. Našťastie sa po dlhom čakaní objaví auto a zhodou náhod sú jeho majitelia veľmi prívetiví. Dievčatá dokonca pozvú do svojho domu, kde im poskytnú plný komfort. Po príjemnej večeri s rodinou, ktorá ich prijala s otvorenou náručou, sa však pobyt mení na najhoršiu nočnú moru.
"The Accident". Lucas cestuje počas noci opustenými cestami a dlhú cestu si kráti telefonátom s priateľkou. Znenazdajky sa však pred jeho autom z tmy vynorí postava a on už nemá šancu zabrzdiť. Dochádza k zrážke a neznáma osoba má na tele mnohopočetné zranenia. Lucas je však ochotný urobiť čokoľvek, aby jej pomohol. Po príchode do blízkeho mesta má šťastie, keď nájde nemocnicu. Problémom je, že v tejto nemocnici sa využívajú naozaj netradičné liečebné metódy.
"Jailbreak". Starší muž prichádza do mesta, aby tu našiel sestru, ktorá sa stratila už pred trinástimi rokmi. Po malej chvíli však zisťuje, že mesto je plné zvláštnych obyvateľov, a nájdenie sestry jeho sestry bude oveľa komplikovanejšie, ako sa spočiatku zdalo. V záverečnej časti prichádza mladá rodina po prvýkrát do svojho nového domu. Plánovaná večera a oslava sa však nekoná, pretože uprostred večera zaklope na dvere neznámy návštevník, ktorý sa do ich domu snaží dostať za každú cenu. Rodina tak musí čeliť obrovskému nebezpečenstvu hneď po príchode. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (129)

POMO 

všechny recenze uživatele

Škoda, že jednotlivé příběhy nejsou smysluplně (nebo alespoň nějak!) provázané. Jako sofistikovaná skládačka by to fungovalo fajně. Takhle film působí pouze jako zlepenec několika nesouvisejících shortů kamarádů filmařů, kteří - každý podle svého gusta - natočili “nějakou strašidelnou historku někde v západoamerickém outbacku”. Průběžně zábavné, ale ve výsledku neuspokojivé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Southbound“ je celkem příjemný povídkový film, který se vyznačuje tím, že je velmi dobře natočený, a to ve všech ohledech. Má velmi dobré triky, kvalita obrazu je skvělá a ani herecky to není špatné. Dobře se na to dívá, ale ani jedna povídka mi nepřišla taková, abych si ji pamatoval nějak více. Na druhou stranu, to vznášející se monstrum je skvělé a zapamatovat se určitě dá. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejlepších povídkových underground hororů co jsem viděl. Nejde ani tak o strach jako o naprosté WTF psycho. Navíc perfektní atmosféra, hudba, zvuky (se sluchátky jsem měl často pocit, že se něco děje v u mě v pokoji, což normálně u filmů nemívám)...perfektní bylo vlastně všechno. A k tomu krásně originální Mstiví démoni....nebo jak je nazvat...určitě doporučuju, v některých pasážích jsem ani nedýchal. Možná časem snížím hodnocení, zatím hodinu po shlédnutí dávám 5. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

To ,co člověk vidí v prvních pár scénách, zdálo se být docela nepochopitelný a z kontextu vytržený. Jenže to bylo tak grandiózně napsaný a nádherně se to na konci uzavřelo, k naprosté spokojenosti každýho normálně myslícího a chápajícího diváka, mezi který se s hrdostí od včerejška počítám. Po mým propuštění z psychiatrické léčebny se statutem : není nebezpečný sobě ani okolí, si konečně začínám myslet, že jsem normální. A teď k filmíku, bylo to mocinky kůlový, goreček, rituálečky,nemocničky, nehodičky a kaktusáčci, ze kterých sem měl husinečku až na prdelečce. Žuzumalina filmíček ! 80% P.s.: trošku mi dneska mrdá..... ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Nejlepší povídkáč od druhýho VHS, a možná že i lepší. Tak suprovou atmosféru jsem už dlouho ve filmu neviděl, od první minuty to do vás film pere naplno a až do konce nepoleví. Jednotlivý segmenty se do sebe krásně přelejvaj a nemaj jasně daný začátky ani konce což výrazně pomáhá pohodovýmu plynutí filmu. Prostředí pouštního městečka je pro takovej horor jak dělaný. Vyzdvihnout musim taky luxusní soundtrack od The Gifted. Pokud máte rádi Twilight Zone nebo Outer Limits tak tohle je film pro vás. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Alternatívnym názvom filmu je aj názov Southbound - Highway to Hell. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama