Reklama

Reklama

Instant Hotel

(pořad)
Reality-TV
USA, 2018

Účinkují:

Luke Jacobz (moderátor)

Obsahy(1)

Týmy majitelů domů v Austrálii soutěží o titul nejlepšího instant hotelu. Na jednu noc se ubytují u sebe navzájem a hodnotí své zkušenosti. (Netflix)

Recenze (5)

VerJer 

všechny recenze uživatele

No ty woe, ta slepice co tvrdi jak je uznavana designerka tak se ji libi ten sranec na Bondi beach? Dela si prdel? Prestarla nadrzena rajda si postavi prcativum bordelojidniho charakteru aby mela kde vojizdet surfare a dostane za to 9 bodu? Mam dojem ze uznavaneho designera muze dneska delat i dutohlava stara minda, ktera si pri hodnoceni asi predstavuje jak ji suka nejakej obrklacek z tech fotek co byly po hotelu. Sorry ale tohle byl fakt preslap jak prase. ()

Jitomirka 

všechny recenze uživatele

Něco jako australské Prostřeno, akorát se hodnotí domy, byty a bydlení. Poznáte trochu australskou mentalitu, australský přízvuk a známé australské turistické destinace. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Moje srdcovka z několika důvodů. 1) Baví mě “hoteliérství”, služby zákazníkům, real estate a interiérový dizajn i jeho funkčnost. 2) Seriál vedle zajímavých rental nemovitostí představuje zároveň top australské turistické lokality, ve kterých se tyto nemovitosti nachází, což taky určuje jejich lokální architektonický charakter i volnočasové vybavení. 3) Výběr dvojic rentiérů těchto nemovitostí je důvtipný a při jejich různorodé povaze ústí při testování jednotlivých baráčků kolektivním nažíváním k povedeným názorovým třenicím. 4) Hoteliérská expertka Julian Answorth, která to svým zhodnocením doplňuje, je skvělá jak rozhledem a znalostí problematiky, tak profesionálním sebeprezentačním vystupováním. Nesmírně sympatická reality-show s krásnou úvodní znělkou, vtipným sociologickým ponorem a velkou přidanou informační hodnotou pro real-estate geeky. Přátelé z reality, kterých zhlédnutí mi vyšlo tematicky zrovna před měsíčním tripem po Austrálii. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1.série - 80 % Velmi zajímavý a neotřelý koncept. Bavilo mě sledovat instant hotely různých majitelů a vlastně i občasná nevraživost mezi soutěžícími. Důležité ale je to, že vyhrál můj oblíbený pár :). Doufám, že z toho vytěží více sérií a chytnou se toho i jiné země. Je totiž fajn sledovat nejenom hotel, ale také okolí a místní zajímavosti a atrakce. Má to přidanou hodnotu díky tomu. 2.série - 80 % Kvalitu si to stále drží, ale nechápu, proč osekali počet soutěžících a vzali to tak hopem. Formát první řady byl rozhodně lepší volbou. Výměna moderátora nevadila a výhra 100 táců byla motivační. ()

Nemezzis 

všechny recenze uživatele

2. série se nám moc líbila a fandili jsme v podstatě všem až ke konci byla Sheron až moc dravá po vítězství a očividně něměla moc zkušeností jak se v takové situaci chovat. 1. série je totálně nasákla taktikou, ale ten instant hotel co vyhrál je pastva pro oči a jeden takový si s Bajinkou taky postavíme :) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama