Reklama

Reklama

Babička se vdává

  • Mexiko La boda de la Abuela (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Babička si bude brát o hodně mladšího zahradníka Julia. Jejich velmi odlišné rodiny se setkávají a čeká je víkend plný lží, dramat a kulturních střetů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

HorrFi 

všechny recenze uživatele

Nevim co je vtipnýho na tom, když se setkaj dvě odlišný (a obě nesympatický) rodiny a lžou a přetvařujou se atd, tenhle film mi svým pojetím trošku připomínal francouzskou komedii Co jsme komu udělali, ale ta je kvalitou úplně někde jinde.. tohle byla fakt bída.. ()

PoprockCZ 

všechny recenze uživatele

Je to taková blbost, hodně absurdní příběh o svatbě rázné babičky a sporu dvou trhlých rodin. Někdy až přespříliš "kreativní" přechody mě pobavily. Nicméně je to moc fajn na procvičení mexické španělštiny. ()

Reklama

VideneFilmy 

všechny recenze uživatele

Nenáročná komédia, pri ktorej divák už od začiatku vie, ako to dopadne a že sa bude dodržiavať základný dejový princíp (expozícia, kolízia, kulminácia/kríza, peripetia, katastrofa). Napriek "obyčajnosti" film v podstate funguje a vyše 90 minút ubehne pomerne rýchlo. Základným cieľom je pobaviť, čo sa vo väčšine prípadov darí. Zároveň nás počas jeho sledovania zasiahne aj očakávaný morálny odkaz. Romantická línia prináša rozdielny pohľad na vzťahy, čo je v tomto diele hlavným "lákadlom" a zároveň zdrojom komických situácií. Vo všeobecnosti sa jedná o priemerný film, kde žiadna jeho časť nevyniká ani výrazne nezaostáva. Film je vhodný, keď si človek hľadá nenáročnú komédiu, pri ktorej sa chce priemerne pobaviť, oddýchnuť si a zároveň uveriť v silu lásky. ()

Galerie (63)

Reklama

Reklama