Reklama

Reklama

WrestleMania 35

(pořad)
  • USA WrestleMania XXXV
Sportovní / Akční
USA, 2019, 480 min

Režie:

Kevin Dunn

Účinkují:

Rebecca Quin, Ronda Rousey, Ashley Fliehr, Colby Lopez, Brock Lesnar, Bryan Danielson, Kofi Sarkodie-Mensah, Paul Levesque, Dave Bautista, Allen Jones (více)

Obsahy(1)

Největší wrestlingová show roku Wrestlemania 35 se uskutečnila 7. dubna 2019 v MetLife Stadium (East Rutherford, New Jersey). Na kartě se sešlo šestnáct zápasů.

1) Kickoff: Buddy Murphy vs. Tony Nese (Cruiserweight Championship)
2) Kickoff: Wrestlemania Women's Battle Royal
3) Kickoff: The Revival vs. Curt Hawkins & Zack Ryder (Raw Tag Team Championship)
4) Kickoff: André The Giant Memorial Battle Royal
5) Brock Lesnar vs. Seth Rollins (Universal Championship)
6) AJ Styles vs. Randy Orton
7) The Usos vs. The Bar vs. Ricochet & Aleister Black vs. Shinsuke Nakamura & Rusev (Smackdown Tag Team Championship, Fatal 4-Way Tag Team)
8) Shane McMahon vs. The Miz (Falls Count Anywhere)
9) The Boss 'n' Hug Connection vs. Nia Jax & Tamina vs. The IIconics vs. Natalya & Beth Phoenix (Women's Tag Team Championship, Fatal 4-Way Tag Team)
10) Daniel Bryan vs. Kofi Kingston (WWE Championship)
11) Samoa Joe vs. Rey Mysterio (United States Championship)
12) Roman Reigns vs. Drew McIntyre 
13) Batista vs. Triple H (No Holds Barred, Pokud Triple H prohraje, bude muset ukončit kariéru aktivního wrestlera)
14) Kurt Angle vs. Baron Corbin
15) Bobby Lashley vs. Finn Bálor (Intercontinental Championship)
16) Ronda Rousey vs. Becky Lynch vs. Charlotte Flair (Raw & Smackdown Women's Championship, Winner Takes All) (TheSpearCZ)

(více)

Recenze (5)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Za mě nadprůměrná show, čemuž se divím. Byl jsem hlavně zvědavej na Kofi v Bryan, Rollins v Lesnar a main event. Všude jsem se dočkal přijatelného konce, plus potěšily IIconics. A taky mě main event bavil poprvé od výhry titulů Bryana na WM a to už je pět let. Nikdy od WM nic nečekám (od WWE celkově už vůbec ne) a tento rok se jim povedlo mě bavit, pobavit, překvapit. Já jsem spokojenej ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

BROCK LESNAR VS. SETH ROLLINS - 4* - Parádní start! Všichni věděli, jak zápas dopadne, ale jednalo se o odchod ve velkém stylu! AJ STYLES VS. RANDY ORTON - 4* - Trvalo to než zápas nabral nějaké tempo, ale nakonec to vypadalo jako super věc. Oba dva jsou moji oblíbenci, takže jsem moc rád, že měli na WM společný feud. USOS VS. THE BAR VS. RICOCHET A ALEISTER BLACK VS. SHINSUKE NAKAMURE A RUSEV - 5* - Možná to nejlepší z celé show. Nikdo nic nevypustil a viděli jsme naprosto dokonalý tag teamový zápas. Všichni měli chvilku, kdy se ukázat. Ricochet a Aleister taky překvapili a uvedli se skvěle. Každý ze zápasu si zaslouží stoprocentní uznání. MIZ VS. SHANE MCMAHON - 5* - Druhý nejlepší zápas hned po tag teamech. Každý věděl, že Shane si vymsleí něco velkého, ale tohle bylo výjimečně ulítlé. Po celé aréně bylo spoustu zábavy a ten feud byl jeden z nejlepších za dlouhou dobu. BOSS N HUG VS. NIA JAX A TAMINA VS. THE ILCONICS VS. NATALYA A BETH PHOENIX - 4* - Nečekal jsem to, ale jednalo se o také velmi slušný zápas. Ženské tag teamy mě moc nezajímají, ale uznávám, že do toho daly všechno. Navíc vidět ještě jednou v akci Beth Phoenix bylo rozhodně fajn. KOFI KINGSTON VS. DANIEL BRYAN - 4* - Osobně si myslím, že to mohl být i lepší zápas. Oba by na to měli. Nicméně stálo to za to a Kofi si už konečně podobnou pozornost zasloužil. REY MYSTERIO VS. SAMOA JOE - 2* - Chudák Rey. Vím, že byl zraněný, ale lepší by bylo, aby mu zápas zrušili než vytvořili tohle. ROMAN REIGNS - VS. DREW MCINTYRE - 2* - Achjo, je to tu zase. Já samozřejmě Romanovi jako člověku hrozně fandím, ale ten jeho WWE charakter je největší fail za posledních minimálně deset let. TRIPLE H VS. BATISTA - 4* - Rozlučka Batisty ve velkém stylu! Hezky si s HHH zarošťačili. Velmi důstojné loučení legendy! KURT ANGLE VS. BARON CORBIN - 1* - Přesný opak loučení Batisty. Naprostá degradace Kurtovi celé kariéry. Vincův miláček, který nic neumí, nemá charisma, nemá nic, Baron Corbin. BOBBY LASHLEY VS. DÉMON - 4* - Finn jako démon mě nikdy nepřestane bavit. CHARLOTTE VS. BECKY LYNCH VS. RONDA ROUSEY - 3* - Tak tentokrát to ženské nezvládly. Nedokázaly utáhnout main event Wrestlemanie. Snažily se, to jo. Asi to i bolelo, ale výsledek byl spíše rozpačitý. Doufám, že pro příště to bude poučení. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Bol som v NY naživo. To sa inak hodnotiť ani nedá, aj keby to malo aké chyby. Skúste si to aspoň raz v živote, odporúčam. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Sme boli. Tam. Live. A bola to parááááááda. Tá atmosféra, ten dav človeka doslova strhol. A k tomu ma ešte extrémne potešili niektoré víťazstvá, niektoré prekvapili a niektoré sklamali. Baron si rozhodne nezaslúžil vyhrať. Teda možno aj zaslúžil, ale ja ho nemám rada, takže v mojich očiach nezaslúžil. ()

Reklama

Reklama