Reklama

Reklama

Kerel

  • Rusko Кэрэл (více)

Obsahy(1)

Kerel je mladá a talentovaná zpěvačka, která v Jakutsku dělá první kroky na profesionální popové scéně. Ajtal je obyčejný muž, který žije a pracuje ve vesnici, v níž se oba seznámí. Zdálo by se, že jim nic nebude bránit v navázání vztahu – je léto, jsou mladí, nechybí romantické okamžiky, mají společné zájmy… ale je tu i řada problémů, které jim to mohou zhatit. Studium, kariéra a Ajtalův otec, který nechce, aby jeho snacha pracovala v showbyznysu. Bude Kerel schopna prosadit svá rozhodnutí, aniž by o nich pochybovala? Největším problémem je, že její vyvolený Ajtal je nevidomý. (MeGab)

(více)

Recenze (2)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Je to sibírska telenovela. Romantická, citlivá a pomalá. Na to, že má 1,5 hodiny až príliš pomalá. O Jakutoch bolo natočených viac filmov (Strašidlo). Zdá sa, že majú záľubu v rôznych súťažiach, (miss, spevácke súťaže atď.) Krásne je tu vidieť, že niektorí Jakuti túžia odísť do veľkomesta, ale iní sú silno spätí so svojou zemou a kultúrou. Mnohí sa nakoniec do toho najchladnejšieho kúta sveta (Ojmjakon), vrátia späť. ()

MeGab 

všechny recenze uživatele

První jakutský film, který jsem kdy viděl. Jsem příjemně překvapený, že v amatérských podmínkách něco takového vzniklo. Má to samozřejmě své mouchy, ale ty tvůrcům s radostí odpouštím. (Přeloženo, titulky jsou na ulozto.) ()

Reklama

Reklama