Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nedůtklivá vdova hledající řidiče, který srazil jejího manžela a ujel, se spřátelí s excentrickou optimistkou, která tak trochu klame tělem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Dead to Me si pro mě přichystala docela dost emotivní zážitek, který v sobě obsahuje velmi kvalitní herecký ansámbl, které divák většinou potká spíš v komediálních záležitostech. O to víc jsem byla nadšená hlavně výkonem Christiny Applegate, která excelovala v dramatických scénách a věřila jsem jí každý výraz ve tváři. Scénáristicky je to něco, co můžeme nazvat originálním nápadem a tím, že stopáž je opravdu příjemně dlouhá, tento seriál plyne jako voda. Dead to Me mě až překvapilo vážností s jakou téma smrti uchycuje a přimělo mě zamyslet se nad pomíjivostí života. Nutilo mě to pouštět další a další díl, protože každá epizoda přichází s novým twistem, který přispívá k rozvinutí dynamického děje, který se vlastně postupem času vytáčí z nuly na sto. Palec nahoru za originalitu a výborný scénář. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Dead To Me" sa v prvej sérii ukazuje ako veľmi sľubný seriál. Uvidíme čo sa udeje v druhej sérii, no na teraz som veľmi spokojný. V prvom rade je treba povedať, že Christina Applegate a Linda Cardellini sú obe excelentné vo svojich rolách. Osobne by som si dokonca dovolil tvrdiť, že Linda je absolútne perfektná. V role, kde by som ju najradšej objal a zbavil všetkého čo ju trápi. Lebo napriek tomu, že chce ona pomôcť Jen, tak reálne by viac ona potrebovala vo svojom živote niekoho, kto by pri nej stál a dokázal jej pomôcť s jej trápením. V jadre vidieť, že je to dobrá žena. Len sa ocitla v skutočne nezávideniahodnej situácii. A o to viac dokáže udalosť, ktorá sa stane v predposlednej epizóde zabolieť. Pretože ak by som si pod ničím predstavil pojem, že prišla o všetko, tak toto je skoro až definícia. Celkový pocit zo seriálu je podľa mňa dobrý. Tvári sa to ako jednoduchý príbeh s ľahkou zápletkou, no čím ideme ďalej o to viac ma to zaujímalo. Najviac to pretláča práve to priateľstvo medzi Jen a Judy. No rovnako je treba povedať, že aj Jen ako matka a jej vzťah s jej synmi je veľmi zaujímavý. Je skvelé vidieť ako sa postupne z ničoho môžeme veľa dozvedieť. A ako hlboko sa dajú niektoré vzťahy vnútri človeka pochovať. Skoro mi až oči vypadli z jamôk, keď som to videl. Fakt hrozné. Ale čím viac sa dozvedáme o oboch postavách, o to viac to začína dávať zmysel. A tie bolesti sú veľmi skutočné. Myslím si, že ak si nájdete 5 hodín času, tak ho nebudete ľutovať. Som zvedavý čo tohto roku prinesie druhá séria. Hodnotenie: A ()

Reklama

zahadum 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť podivný až bizarný nápad ktorý miestami stojí na mieste, kričí, jačí, robia sa protichodné rozhodnutia a logiky je tu málo ako neskorumpovaných politikov...koniec je už priam malá katastrofa kedy to celé utopia veľmi ale naozaj veľmi úboho....dívať sa na to dá a aj keď je to bizarné a neuveriteľné musím uznať,že je to originálne a miestami tam nevadil ani ten tzv. čierny humor...druhú sériu vyskúšam. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

První série se trochu vlekla a dost mě tím štvala, ale druhá řada (na kterou jsem se už ani nechtěla dívat), to plně vykompenzovala. Nápad role obrátit, byl vlastně až dokonalý. A břitkého humoru i lidskosti také přibylo. Hlavně jsem si ale dosti oblíbila Lindu Cardelline. Zkazila to až poslední minuta - tlačit to dál do třetí série, je něco na způsob gólu do vlastní branky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně můžu s klidem prohlásit, že to ty ženy natočily docela dobře, jen mě trochu mrzí, že neudržely po celou dobu vysokou kvalitu. V polovině řady totiž přišel podivný kvalitativní propad (alespoň podle mého názoru), pak se naštěstí všechno zase srovnalo, takže jsem se v závěru mohl opět dobře bavit. Christina Applegate byla ve své roli výborná (ale já ji dlouhodobě můžu), Linda Cardellini nezůstávala pozadu (místy mě dokonce bavila i víc), a za mě tak byla prní série povedenou záležitostí. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama