Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Jen a Judy nejsou v pohodě. Ani trochu. Život se jim vymyká z rukou. Mají jenom jedna druhou – a svoje tajemství. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (8)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

druhá řada je o něco hysteričtější,uječenější a ubrečenější,ale pořád se jí daří držet laťku solidně vysoko.Formát půl hodinových dílů je pořád ok,černý humor funguje a stejně tak fungují jednotlivé zvraty a že jich opět není zrovna málo.Christina Applegate se od Melounka sakra posunula a tyhle role zdeptaných matek,kterým dochází síly a trpělivost jí sedí.Těším se na třetí řadu pokud bude,Našlápnuto je slušně...80% ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série už nebyla až tak humorná, ale to mi nevadilo...Byla zato víc holčičí a hlavně o tom jak my holky, ženy a mámy řešíme problémy...Díky přítelkyním, alkohoholu, dětem a spoustě slz a vykecáváním se z problémů jsme schopny se dostat z čehokoliv...A vo tom ten náš ženský život vlastně je...Chlapi tohle prostě neumí a proto se akorát ožerou a pak do vás nabourají a ujedou...Za mě 90% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série pro mě byla o trochu horší v tom smyslu, že začala ve scénáři trochu překombinovávat děj a je tam na mě možná až moc podivných náhod najednou. Proto mi první série sedla lépe, protože byla jednoduchá a přímočará, ta druhá až moc cucá z prstu nové a nové zvraty a vyvolala ve mně obavy o kvalitu té třetí, připravované série. Snad už to nebude moc přitažené za vlasy. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série měla větší grády, větší zvraty a od prvního dílu vše bavilo. V této sérii je jen málo co vytýkat. Sled událostí je místy až úsměvný, ale je to přeci i komedie, takže to k tomu patří. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě bavila přece jen o něco víc než její předchůdkyně. O humor v ní nebyla nouze, dramatická linka byla sice možná o něco málo slabší, ale celek na mě fungoval lépe. Linda Cardellini u mě tentokrát svým hereckým výkonem už zcela jasně překonala Christinu Applegate, čímž nechci ani naznačit, že by druhá jmenovaná nehrála výborně. Snad se dožiju i třetí řady. ()

Galerie (115)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama