Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eva se vyrovnává se zármutkem. Při výslechu al-Masiha se nechá svést jeho charismatem. Soud, který řeší jeho nelegální pobyt, se stane hlavním politickým tématem. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chystá sa proces s novým Mesiášom za nelegálne prekročenie hranice. Pochopiteľne ho obhajuje žena, afroameričanka. V dôvodoch svojho konania povie Mesiáš že aké majú ľudia šťastie že sa narodili na správnej strane hranice. Židovský agent je alkoholik, ktorý ma zlý vplyv na svoju dcérku a rozpadá sa mu manželstvo, biela agentka CIA neschopná mať deti, jej otec beloch uvažuje o samovražde, kresťanský pástor okamžite nasleduje nového proroka. Potom stretnete človeka s liberálnymi hodnotami, ktorý Vám tvrdí aké konšpiračné sú niektoré veci, ktoré tvrdia alternatívne média, Vy mu poviete že toto všetko bolo v tejto epizóde (jediné svetové náboženstvo, otvorené hranice, zmiešanie rás) a on si aj tak ide svoje. Je škoda že sa to pchá všade takto nasilu, uškodilo to totižto inak dobre rozbehnutému seriálu. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Endometrin. Fertility program. He banked his sperm before his chemo treatments. Jasně, ty kurvičko. Div, že jí k tomu dal svolení a nevybrala siho z nějaký databáze, protože o ni normální chlap nezavadil, a vlastně ta pýča ani nechtěla, aby ji někdo zbouchnul. God willing. New Age debiové na scéně. Its not up to me. To the contrary. Its a great responsibility. He doesnt ask easy things. No one can question Gods will. You have made yourself a lot of enemies. Speaking the truth often has that effect. I dont need your help. God provides. Maybe I am a part of Gods plan. You are. Enlighten me. I wish it were that simple (mi povídej). Its always an idea thats just out of reach. They become the embodiment of that idea and it makes them feel special. For a while. But they feel they have no choice but to continue what they started, isolatin themselves cutting off from friends and family, and getting further and further away from what they know till theres no choice but to go over the cliff. And thats what makes ppl like you dangerous. To everyone. My job is to catch you before the cliff. Catchers in the Rye. We are both Catchers in the Rye. Trying to stop the children from falling. You are a woman who has fought hard for everything she has. Fought hard to be recognized, to be the best, to stan out, to be better than the men around her. Thats every working woman. But you are prepared to go the extra mile. Ignore your personal problems and drag yourself here on a Sunday. Its what you worship (idoltary). Everybody worships. The only choice is what we worship. Some ppl kneel to money. Some to power, some to intellect. You are an acolyte of the CIA. You have sacrificed all for that idea. And the more you have pursued that idea, the more isolated you have become. No ještě, že žádný děti nemá… They that seek the Lord shall not want for good. Eva, its okay to cry… Miss Garcia a ta druhá kurva, jak je tituluje jako slečny, takový starý zmatený krávy, který daly přednost svým kariérám před rodinou a jejich přirozenou rolí matek… Zašil jsem si znovu oplet na rukavici (nejdřív ho ustřihnul). I thought I lost everything. I thought I lost my faith.but I do know that if we have faith God will guide us. Židé budou mezi prvními, kdo ho budou následovat, protože nerozpoznali ani Ježíše. I would like to say something. Ještě aby ty pyče nechal mluvit za sebe, co sledují jen jedno v tomdle soudním řízení - další urvanej skalp. Aspon že te, protože tady ty kurvy vidí jen peníze bez ohledu na potřeby klienta. Obhajoba je součástí obžaloby. Ted nemá pravdu když mluví o štěstí, že se narodil v Iránu a oni v Americe. Tu kulturu si tam vybudovali jejich předci, a do ní přivedli své děti. Že v Americe zdegenerovali spolu s rostoucí životní urovní, je jejich vlastní chyba. Já ostatně nechápu, proč se tam snaží všichni dostat. Let mi die in peace, woman. Love is coming to us all. ()

Reklama

Reklama