Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eva se snaží překazit plán, který má umlčet al-Masiha. Nejnovější zprávy o al-Masihovi vyděsí ty, kdo ho následují. (Netflix)

Recenze (4)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záver rozpačitý dojem z celej série trochu vylepšil, ale politiky bolo podstatne viac ako zaujímavého deja a tak sa Mesiáč opäť zaradil medzi seriály z produkcie Netflixu ktoré premrhali svoj potenciál a boli sklamaním. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked uz divaka presvedcili, ze nakoniec to predsa bolo tak, ako to byt "muselo", zaver vypovedal inak. Rozhodne zaujimave stvarnenie, majuce atmosferu a slusne herecke vykony. Rozhodne stoji za vzhliadnutie. ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I am prepared to go the extra mile. The sensible ones they talk right away. But the stupid ones they suffer for nothing. Are you going to be sensible or stupid? Americka, its like a silly schoolgirl. Do it. Yes, madam. Jste mrtvý. 11/17 (podává ruku) We will wait till he lands. And than what? You create an opportunity. I will scrumble a team. Sou tak drsný. God knows your secrets. And loves you anyway. Sin is just a failure to choose goodness. Goodness is a choice. Every moment is an opportunity to make a choice. The choice to think a good thought, to think a bad thought, to act on it, to let it pass (tak to není tak uplně pravda). That is Gods great blessing. That in every moment, we can create ourselves again. Isnt that convenient? Ppl have been hating and killing since we came down from the trees. If theres a God, he should be ashamed of himself. Made in the likeness of Him. You project our shame onto God. Our sins have a way of punishing us when we ignore them. You werent even born, but you have inherited his sin. You brought down a diplomatic plane. Thats a very serious accusation. I would watch what I was saying, if I were you (divný časy). Aha! Si řikal, že motory nehoří sami od sebe. On ho sejmul! Foggy Bottoms You become what you are believe (nd, nápis v restauraci) Kostelu za poslední léta hořelo dost, ale moc se o tom nemluví. Škoda, že nevhořel nějakej  psí utulek. Toho by byly plný noviny. Malik Budou ho následovat jen samý zkurvysyni. Třeba tendle fízl ještě není tak ztracenej. ()

Reklama

Reklama