Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Nedůvěřivá agentka CIA vyslýchá charismatického muže, který založil duchovní hnutí a vyvolal politické nepokoje. Co je přesně zač? A o co mu jde? (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (80)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

zhruba do poloviny je tenhle dietní Homeland opravdu povedenou atmosferickou podívanou,která nutí sledovat dál.Pak ale přijde zlom,začne se do toho motat politika a seriál přestane odpovídat na otázky a naopak začne pokládat nové a je jen na divákovi jak si vše přebere.Po prvotním nadšení je to tak ve výsledku zklamání,ale jelikož ono by to vlastně v reálu takhle nějak fungovalo,kdyby na to došlo,tak zůstanu u vyššího,leč ne úplně zaslouženého hodnocení...70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Áno, pointu a nejakú tú snahu o odkaz to malo, ale nič viac. Toľko vágnych akože múdrostí a ďalších kecov ako v tomto projekte, len tak ľahko inde nenájdete. Spoločensko aktuálne, no obsahovo totálne vyprázdnené. Našťastie aspoňže formálna stránka ušla. A ten záver chápem, veď trebalo si nechať pootvorené dvierka pre prípadnú druhú sériu. A to znamená, že sa divák nedozvie nič o tom, ako to vlastne bolo s tým záhadným mesiášom. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

arkie 

všechny recenze uživatele

Zacina to vcelku dobre, zaujme temou aj hereckymi vykonmi (Michelle Monaghan je vyborna, aj Mehdi Dehbimu to ide). Ale postupne vychadza najavo akasi prazdnota celeho serialu, mnoho dejovych linii sa nijako vyznamne nestretava, nedava to vobec zmysel. Tiez jednanie CIA je celkom neologicke, iked chapem, ze autori chceli vytvorit nejaky pribeh, ktoreho zlozitost moze byt problem.  Posledny diel - velke sklamanie. Asi dobre, ze nebude druha sezona. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Premrhaný potenciál seriálu, ktorý sa zmenil na vyjadrenie osobných politických názorov, nenechal priestor pre iný názor ale najmä nevyužil možnosti, ktorí sa pri tejto téme ponúkali. Mohlo to byť podstatne lepšie ale ako už tomu býva zvykom, Netflix stavil viac na politickú agendu a tým pádom odradil mnoho fanúšikov, pretože iba úvod a záver zniesli prísnejšie kritéria a dokázali ako tak osloviť aj náročnejších fanúšikov. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tvrdit, že by to nemělo myšlenku, ze začátku solidní náboj a několik velmi dobrých momentů. Co však seriál hodně sráží dolů je velká, scenáristická překotnost, která je někdy až do očí bijící. Kdyby byl Mesiáš pořád v rovině hledání, tápání a nevědomí, jak na začátku, bylo by to ok, ale od dílu, kdy se poprvé objeví prezident a zapojí se do akce vládní kruhy, to jde tak nějak lehce do kopru. Škoda Michelle Monaghan je velmi přesvědčivá a Mehdi Dehbi v hlavní roli je naprostá trefa do černého. Jsem si jist, že o něm ještě uslyšíme. Bez ohledu na (ne)úspěch tohoto projektu. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Okolo 30. minúty sa protagonisti vezú na československom aute Škoda Forman. (shushen)

Související novinky

Zemřel herec Philip Baker Hall

Zemřel herec Philip Baker Hall

13.06.2022

Smutná zpráva z filmového světa. V úctyhodném věku 90 let zemřel herec Philip Baker Hall, známý z jeho mnoha vedlejších rolí i jako jedna z nejvýraznějších tváří své generace. Diváci si jej mohou… (více)

Reklama

Reklama