Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco v Izraeli roste napětí, agentka Eva ze CIA pátrá po odpovědích a na sítích se šíří dramatická nahrávka al-Masiha. Pastor z Texasu spřádá zoufalý plán. (Netflix)

Recenze (3)

vodkasesemte

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I had a dream last night, somebody blew this place up. Nothing left standing. Everything was gone. Everybody dead. Felt real. It was so strange. Kinda beautiful. I was relieved (Impulse). Better shithole you know (to říkám taky). 666 This soil we stand on is supposed to represent unity. History has ended. The scriptures say that on judgment day, a set of scales will be hung from these arches, to weight all souls. A day where is no more bargaining with God, when no soul will suffice () for another soul. Just you and your God, and your deeds. Who of you has done what God has truly asked? He gives a voice  to our struggle. He misquotes Muhammad. This man is a haretic, not a prophet. But hes appeared in Damascus in a yellow robe, as the scriptures said. If he really is Isa returned (ano, muslimové věří v Ježíše jako proroka, který jen tak mimochodem zabije falešného krista při svém návratu - otázka je, proč nezmíní jeho). To toast with no alcohol is bad luck. You are charming. Yes, so ppl tell me. Is there a reason you dont drink? We all have something to hide, havent we? How did you get so fucked up? To je uplně přesný. Kam nemuže dábel, pošle ženskou. This is all a charade, they are in on it (stejně jako to dělaj sami). To je Favorit? Sem nevěděl, že todle aouto ještě někde jezdí. The citys cut off the power (dneska vypadlo). An old trick to subdue the masses. Two thousands Syrian Palestinian asylum seekers. Div, že tam nejakej uprchlík zustal. Já myslel, že jsou všichni už v Evropě. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moslimský Mesiáš začína konať skutky ktoré nápadne pripomínajú tie ktoré podľa biblie vykonal kresťanský Ježiš ale predtým sa ešte zahrá na Prison break, po "vzkriesení" moslimského chlapca si na námestí ako jediná všimne bezpečnostné kamery agent CIA - a ten je pochopiteľne žena - chudáci utečenci sú zadržiavaný v tábore v Izraeli bez kvapky vody či jedla a dievčinka z Nazaretu sa k oploteniu cez púšť dostane úplne bez problémov. Ďalšou vecou nad ktorou človek pokrúti hlavou je, že Netflix cz seriál nadabuje, ale iba komunikáciu v angličtine a polovica seriálu tak má titulky. Pre efekt v častiah keď agentka CIA ukáže že ovláda aj jidiš síce vydarené, ale pre diváka rušivý moment, pretože ak je viac ako polovica stopy pri dabingu s titulkami tak je lepšie nechať titulky v celej epizóde. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Okolo 30. minúty sa protagonisti vezú na československom aute Škoda Forman. (shushen)

Reklama

Reklama