Reklama

Reklama

Kořist

  • USA Crawl (více)
Trailer 1

Nadějná plavkyně Haley Kellerová (Kaya Scodelario) není sebevrah. Do uzavřené zóny na Floridě, která se připravuje na jeden z největších hurikánů za posledních pár desítek let, se vypravila jen kvůli tátovi (Barry Pepper). Ten se snažil na poslední chvíli zabezpečit svůj dům, ale už měl být z oblasti dávno evakuovaný, přesto se neozývá. Haley ho najde v už částečně zaplaveném sklepě, v bezvědomí a těžce zraněného. Než ho stačí odtáhnout do relativního bezpečí, připomenou se nezvaní hosté, kteří jejímu otci to zranění způsobili. Stoupající hladina vody totiž výrazně rozšířila loviště zdejších aligátorů, kteří jsou poměrně hladoví a zvědaví. Situace je vážná a poměrně beznadějná. Hurikán udeřil naplno, sklep se plní vodou a Haley je jasné, že bude záhy čelit volbě, zda se utopit nebo nechat sežrat při pokusu o záchranu. (CinemArt)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Hrozná kokotina. Kam až to Aja klesl ve svém hororovém žánru... nestačím zírat jak hluboko. Haute tension a The Hills Have Eyes budou pro mě a podle mě jeho nejlepší kousky ever! :-) a abych ještě taky nezapomněl na Horns. Ten film má svoje kouzlo, kterému nedokáži odolat.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Krapet zbytečný film s předvídatelným dějem a téměř nesmrtelnou hlavní představitelkou. Ale na víkendové sychravé odpoledne se to zkousnout dá.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

HolyKeeper

Ten krokodýl se tam utopil... neměl tam pohyb prostě aby se tam napřáhnul... Hele, jak sní válel ty sudy... Mi vadilo víc, než tahle profláklá trailerová scéna. 

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Celkem zbytečnej film... Hrozná nuda... Na klasickou loveckou vyvražďovačku kde hrají roli tři nenažraní Aligátoři. Jedna nesmrtelná fiflena a celkem nudnej patron, který do toho jde opravdu na růčo... Tomu filmu chybí... Prostě jedna věc a to je TEMPO A NAPĚTÍ... Nějaké lore by taky nebylo od věci. Z toho se půlka filmu odehrává pod barákem... Až na pár občasnych zakousnutí.... -_- nuda k sežraní:

HonzysKISS

HonzysKISS (hodnocení, recenze)

Spoiler... Jako nebyl by to špatný film, ale ta nesmrtelnost Haley mě štvala úplně nejvíc... A taky tu mohlo být víc utrhaných končetin :D 

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

co se tyce survivel tak tohle byl lehkej nadprumer  ,nejlepsi bylo asi ze chlap totalne na sra..ku a holka par lehkejch  kousacu :D

rusty18

rusty18 (hodnocení, recenze)

Taktiež, film nebol zlý, zábavný,strašidelný,chaotický a chválim lakačky ..ale ako film je ľahko zabudnuteľný a tie dialógy medzi dcérou a otcom..panebože to velmi ťahalo ku dnu tento snímok..fakt som sa cítil, akokeby to písal niekto 8-10 ročný..Ale jedno som nepochopil..SPOILER Keď šla Haley autom ku svojmu otcovi, cestou bolo ukázané, že prechádza okolo krokodílej farmy ale následne ku konci filmu, respektívne keď už vyšli z ich domu a Haley sa tam niekde vonku potápala bolo zase ukázané pozor aligátori ..takto znamená, že ich otec žil vedla farmy s aligátormi ?! To som nechápal..SPOILER

HolyKeeper

HolyKeeper (hodnocení, recenze)

Film to nebyl špatný, ale může mi někdo vysvětlit, co se to odehrávalo v té koupelně? Úplně zbytečná scéna.. Nezničitelný sprchový kout i s nerozbitným sklem.. Tak festovní koupelnu bych taky chtěl mít

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Popis distributora je velice scestný... Nejedna se o loviště místních predatorů... Ale, krokodýlí farmu. -_- A ja upřímě pochybuji že by krodýli na odchovaný na farmě byli takto agresivní a navíc, tak inteligentní... 6smrťáků za celí film je taky dost málo. Čekal jsem víc když už z tím lezou do kina. -_+

Clark_Kent

Clark_Kent (hodnocení, recenze)

Alisa

To potvrzuju! Tenhle prapodivný web je přeplněn spíše hádkami a jakousi frustrací a špatně vyvinutých jedinců. Já třeba slyšel, že prej tenhle zvířecí thriller předvádí solidní show.

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Alisa

Myslím, že toho tady najdeš dostatek, občas i velmi fundovaně. Stačí si pořádně pročíst příspěvky a vyfiltrovat sračky.

Uživatel Mr.Apache smazal svůj příspěvek.

Uživatel Kubeska smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mentál? Chlapče, tobě se tak říká od malička a ty tak budeš říkat druhým? Docela směšné :-D Čurák , který pořád sedí doma, budu mít plnou hubu keců. Jirko, už se opakuji několikrát: Lituji tvůj život, nemá žádný smysl ani cenu. A takový zabedněnci jako ty, by měli radši držet hubu a honit si aspoň dvakrát denně čuráka, neboť čuráci tvého kalibru se na ženskou nezmůžou.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Já to kino risknu - sice je to krátké, ale trailer zaujal.

na příspěvěk reagoval Mr.Apache

Mr.Apache

Mr.Apache (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Taky mě většina exploitationů spíš odpuzuje, ale třeba The Loved Ones (z těch novějších) byli skvělí. A už deset let se tady drží v červeném. To je na takový film co říct. Co se týče duchařin, dobrým příkladem vysoké kvality v tomhle oboru jsou určitě Ti druzí.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Jindros

A tak se zase uklidníme ju. Nepotřebuji se vzdělávat v oboru horor, abych poznala, co je špatné a co ne. Nejsem teenager,ani dědek, takže vyloženě nefandim žádné dekádě jako takové. Jak jsem napsala každá doba něco má a i v dnešní době se najdou horory, co umí vykouzlit husinu. Pěkný večer 🤗

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Jaký film si letos oblíbil Quentin Tarantino?

Jaký film si letos oblíbil Quentin Tarantino?

03.11.2019

Zatímco kultovní režisér Quentin Tarantino letos v létě skládal poctu zlaté éře Hollywoodu, hororový režisér Alexandre Aja na to šel o něco přímočařeji a radši poslal diváky na zápas mezi Kayou… (více)

Reklama

Reklama