Reklama

Reklama

You Should Have Left

  • Slovensko Mali ste odísť
Trailer

S manželstvom Thea a jeho oveľa mladšej manželky Susanny to nevyzerá dobre. Už dlho si navzájom nedôverujú a majú tajomstvá. Víkend s dcérou v odľahlom prázdninovom dome je posledným pokusom o záchranu ich krehkého vzťahu. Tam sa však Theo ocitne tvárou v tvár tajomnej sile, ktorá, ako sa zdá, vie o ňom a Susanne všetko. A začína sa hra na mačku a myš, v ktorej sa ocitnú oni dvaja. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Pat.Ko 

všechny recenze uživatele

Ako chápem, že tvorcom nešlo o natočenie kvalitného snímku, ale vravím vám, je to strata času, ani neviem jak som to mohol dopozerať do konca. Veľmi slabý nábeh, skoro nič sa také hrôzostrašné neudeje, teda ak mám byť presnejší, vôbec nič sa tam neudeje. Ak by nebolo toho dievčatka, tak nič príjemné by na tomto filme nebolo. 2/10. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hororová rutina s Kevinem Baconem. You Should Have Left má sice místy hodně sympatickou kameru a charismatického představitele hlavní role, jinak je to ovšem soubor okoukaných žánrových prvků přesně podle klasických šablon. Je sice fajn, že se tvůrci rozhodli spíše než z každého rohu skákat na diváka budovat temnou a mrazviou atmosféru, jednotlivé prvky ale nemají dostatek prostoru na to aby měly nějaký dopad ve filmu tak není až na samotný závěr nic, co by stálo alespoň trochu za zmínku. Jasně, závěrečná rekapitulace je v rámci možností fajn, neospravedlňuje ovšem jinak trochu nelogický postup. Jako spotřební zboží pro fanoušky béčkových hororů asi fajn, jinak ale čistý průměr. ()

Reklama

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtový mysteriózní film o jednom domě na venkově. Bát se nebudete, ale na chvilku vás záhada zřejmě zaujme, než vás zklame vyvanutí nápadu do ztracena místo finále - alibi, které se filmu snaží udělat vedlejší postava slovy "Mravenec nepotřebuje vědět, co je to katedrála," nefunguje. Bavili mě pouze dobří herci, příběh rodiny a problémů manželského páru je zajímavý a dobře napsaný, ale bohužel se tomu film nevěnuje. Reminiscence nedávného Netflix hitu The Haunting je spíš ke škodě. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemné mysteriózní drama o tom, že vlastní stín nás vždy nakonec dožene. Trojlístek Theo + Susanna + dcera Ella chce změnu, chvíli pro oddech, a tak si pronajmou v Anglii dům. I když má příběh pomalejší rozjezd, z drobných náznaků je jasné, že něco není v pořádku. Kdo z manželů dům na internetu skutečně našel? Mohou se Theovy noční můry stát skutečností, nebo zůstanou v říši fantazie? A proč vůbec Theo trpí úzkostnými stavy spojenými s nočními děsy? Tajemství, které si úzkostlivě střeží, začíná postupně prosakovat na světlo. A pak ten dům! Dům, co stojí na domu, který byl postaven na domu, co stál na domu, jehož základem byla kdysi věž, postupně ožívá a temnota se zdá být na dosah. Místy příjemná pochmurná atmosféra, solidní kamera, slušné herecké výkony, které táhne K. Bacon. Konec mě potěšil. Nic pro spěchající a milovníky třeskuté akce - 3,5* ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím ... Mě se to strašně líbilo. Atmosféra parádní, strašidelnej barák parádní, herecký výkony úplně super, Samanda samozřejmě kus, škoda že se víc neodvázala v koupací a šukací scéně, ale tak google to jistí kdykoliv a kdekoliv ... :-P Bál jsem se, fakt jsem měl strach, hlavně po 70. minutě. Konec v pohodě, to mi taky sedlo. A bylo to takový spíš mysteriozní drama bych řekl, horor ani moc ne. Ale fakt dobrý, fakt kvalitní. Před tím (když kouknete do mýho hodnocení před tímto filmem) jsem viděl samý srágory. Tohle byla kvalita. Místní mileniáni tomu nerozumí... A Husákovi děti ty už vůbec ne ... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama