Reklama

Reklama

Little Monsters

  • Velká Británie Little Monsters
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina detí sa so svojou vyučujúcou slečnou Caroline (Lupita Nyong'o) chystá na výlet. Na poslednú chvíľu sa ale jedna z matiek, ktorá mala pomôcť s organizáciou, ospravedlní. Zhodou náhod sa v škole práve nachádza David (Alexander England), ktorý sem priviedol svojho synovca, a keďže mu Caroline ihneď padne do oka, ponúkne sa, že na výlet pôjde s triedou aj on. Ešte ale netuší, že ho čakajú omnoho nebezpečnejšie povinnosti, ako postarať sa o bandu nezbedných detí. (Marceloo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (49)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Britsko-australský snímek „Little Monsters“ je příjemnou ukázkou toho, jak je možné natočit horor, který bude určen většinovému publiku, je to horor, který je tedy spíše komedií, ale pořád jsou tam docela vypjaté scény. K tomu jsou postavy, jež je snadné si zamilovat, hlavně tedy slečna Caroline, no a samozřejmě zápletka, která nenechá žádné dítě ani náhodou zemřít. Co víc byste chtěli? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Svěží zombie komedie s dětmi s perfektní Lupitou Nyong'o ( US), která se definitivně stává novou hororovou Scream Queen! Učitelka jde s dětmi na výlet a vypomáhá ji David, který má ve školce svého synovce, ovšem místo hezkého výletu se ocitnou uprostřed Zombie Apokalypsy a jsou nuceni bojovat o život. Poměrně originální je film v tom, že zde vystupuje skupina dětí, díky tomu má film poměrně slušný emotivní základ a místy je to až nečekaně roztomilé, ale dojde i na pár useknutých hlav, trocha krve a skvěle funguje i humor. Takže příjemná podívaná, která do Zombie žánru přinesla něco nového, ale čekal jsem to trošku divočejší, přesto opatrný palec nahoru. 65% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Název je trochu zavádějící, takže pokud čekáte krvelačné dětičky, budete zklamaní. Místo toho tu máme bandu milých až roztomilých capartů, které se před rozdováděnými zombíky snaží zachránit sluníčková učitelka a nezodpovědný loser. A aby děti neměly trauma, musí věřit tomu, že se jedná jen o hru. Za mě úplná pohoda. Zasmál jsem se, masky zombíků měly něco do sebe, na úrovni byly i vnitřnosti a sem tam se našla i solidní hláška. No a taky se tu hodně nadává, což mi překvapivě sedlo. Herecky bylo vše ok a australský strýček Jedlička v podání Joshe Gada mě dostal několikrát do kolen. Mouchy by se tu sice našly, ale proč je hledat, když to není potřeba. Spokojenost. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Průměrná zombie komedie od protinožců je velmi nevyrovnaná. Chvílemi se člověk baví, pak se tempo zastaví, probírá se zelenina, znovu se vše rozjede a po chvíli opět stopka. Vtipné mají být především asi dialogy, kdy dospěláci se snaží vykřikovat nejhrubší vulgarismy a děti je kárají, že mluví sprostě. Občas to funguje, ale s neustálým opakováním nakonec nudí. Nejlepší jsou masky, oceňuji i to, že jde o verzi pomalých zombíků. I když dojde na zákusy, létající hlavy a střeva ven, tak ve skutečnosti je film z hlediska násilí umírněný. Na druhou stranu natáčet tohle s malými dětmi asi nebyl žádný med. Alexander England hrál blba tak přesvědčivě, až se mi zdálo, že je blb doopravdy. Postrádal jsem větší říz a šťávu, chyběl i nějaký pěkný závěrečný masakr, páč střelba vojáků byla hodně odbytá. Titulky (Livingdead) byly slušné, jen pár drobných zkomolenin, což se dá odpustit. Jen by si měl nastudovat přechodníky, když je chce použít, jelikož dávat tvary rodu ženského a středního místo mužského není to pravé.... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono je to v zásade taká pekná sonda do života hlavného hrdinu s návodom ako dospieť a získať peknú černošku. Vo vtipoch je to sebavedomé a funkčné. Tá hororová línia je len kulisou. Je tam Sweet Caroline. Shake It off od Taylor Swift a ta picovina od Henson's a nejaká tá krv a Darth Vader. Lupita je tu nádherná. Podarené guilty pleasure. Zombies don't sing! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (7)

  • Hudba byla nahrána a namixována v Trackdown Studios v Sydney. (noelcoward73)
  • Producenti původně nemohli získat práva na použití písně „Shake it Off“ od Taylor Swift, protože jim to nahrávací společnost odmítla. Lupita Nyong'o (Miss Caroline) je velkou fanynkou písně a viděla ji jako klíčovou součást scénáře, což ji vedlo k tomu, že se osobně spojila se Swift, aby jí vysvětlila, proč je píseň důležitá pro ni a její příběh, načež jí Swift udělila práva. (noelcoward73)

Související novinky

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

ČSFD skvadra zpět na Sitges Film Festivalu

08.10.2019

Po úspěchu loňské filmové výpravy se čtyřčlenný ČSFD tým opět vydal na nejvýznamější festival pokleslých žánrů na světě. Hororoví fandové Filmmaniak, RUSSELL, Goldbeater a POMO (na spodní fotce zleva… (více)

Reklama

Reklama