Reklama

Reklama

Gypsyina pomsta

(TV film)
  • USA Gypsy's Revenge

Obsahy(1)

Milující matka Dee Dee Blanchardeová pečující o svou nemocnou dceru Gypsy Rose se postavila nepřízni osudu. Znepokojivý příspěvek na Facebooku však odhalí temnou stránku. (TV ID Xtra)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Dokument je to skvele nakrútený, avšak hlavné postavy, matka a jej dcéra, sú tak nesympatické, že sledovať ich príbeh takmer hodinu a pol je značne nepríjemný zážitok. Nehovorím, že to tak nemá byť. Pisklavý hlas Gypsy je na zbláznenie, matkine metódy na slučku a ani priateľ mladej slečny nepatrí zrovna medzi tých, s ktorými by som si zašiel večer na pivo. Viac by ma zaujímal dokument o súdnom procese, kde by som sa viac dozvedel o tom, prečo Gypsy bola odsúdená tak, ako bola odsúdená a akým spôsobom sa zohľadňovala jej extrémne nepríjemná mladosť prežitá s psychopatickou matkou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný príbeh, dnes už seriálovo spracovaný. Kvalitný dokument s potupnosťou udalostí, ktorý nebude nudiť, naopak neznalých prípadu šokuje. ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

V porovnání s dokumentárním snímkem "Mommy Dead and Dearest" je Gypsy's Revenge sice chronologicky uspořádanější (a po této stránce tedy i koukatelnější), ale po stránce informační je o poznání chudší. ()

Reklama

Reklama