Reklama

Reklama

Epizody(11)

Obsahy(1)

Naivní mladá žena, která se kvůli svému příteli nechala vmanipulovat do zpronevěry, byla odsouzena do vězení a v novém drsném světě se musí rychle naučit přežít. (Netflix)

Recenze (6)

Narcis 

všechny recenze uživatele

Po La casa de Papel další luxusní seriál a zase výtvor pana Alexe Pina (ne tak originální jako papírový domeček :-) Co mě na první serii bavilo ze všeho nejvíc byl Macarenin otec a jeho vývoj událostí - fakt super chlap (skvělý i bratr). Bachaři jsou veskrze sympaťáci narozdíl od ředitelky a hnusnýho vězeňskýho doktora. Pokračuju hbitě do další serie... ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Kopec logických ( vlastne nelogických prehmatov ) a 99 % problémov tam bolo z tej stupídnej havlistickej idei, že aj väzeň má práva a preto sa cely nezamykajú ( ?! ) .... ináč seriál ma kopec vedľajších dejových línii a nejak dramaticky sa to všetko cez seba prepletá do finále ktoré ..... otvára predsa druhú sériu. Uvidíme ako dopadne ďalší osud Macareny.... ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Mám rád seriály s vězeňskou tématikou, byť třeba Prison brake mě zcela minul a nezaujal. Tohle začalo slibně, zalíbilo se mi to podobně, jako Orange is new black, ten mě přestal bavit asi až u třetí série. Locked up bohužel začne být zhruba od první poloviny první série neskutečně stupidní, děj, reakce postav, neskutečně mě to vytáčelo a byt jsem chtěl, nedokážu se dodívat na poslední díly, fakt to nejde, jak je to hloupé.. a to ještě koukám, že to má víe sérií :) ()

lada32 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi to možná více jak Papírový dům.Herecké výkony nadchnou a příběh je prostě skvělý. Umorné hledání na Netflixu bylo korunováno tímhle skvostem. Jo a taky Seveřané, ti taky potěšily. Ještě, že jsou ty národní odnože Netflixu a taky HBO. ()

Reklama

Reklama