Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staří známí Drew a Emma na sebe poprvé od střední školy narazí v baru. Přestože mezi nimi okamžitě přeskočí jiskra, oba jsou ve vážném vztahu. Zatímco Drew si právě pořídil dům se svou dlouholetou přítelkyní Claire, Emmin přítel Alex chce studovat v zahraničí. Zdánlivě nezávazné esemesky přerostou v tajné schůzky a příslib něčeho mnohem většího, ale jejich náhodné setkání je přiměje přemýšlet o tom, "co by bylo, kdyby." Zatímco kamarádky Cheri a Alana pomáhají Emmě upřednostnit její vlastní potřeby, Drewův přítel Allan mu poskytuje tolik potřebný nadhled. Drew a Emma společně přemýšlejí, zda je láska, kterou tak dobře znají, lepší než láska, která by mohla být. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Nevím kam tento film zařadit. Žádné drama se tam nekonalo, extra romantika také ne. Emoce herců nijaké. Žádné pocity jsem z filmu necítila a ani necítím. Prostě jako by nebyl....... Ještě že jsem u něj pracovala, jinak bych byla naštvaná, že mě obral o volný čas. To by pak byla jen jedna * ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Kanadská konverzačka, lacná konverzačka o čom? O vzťahoch? O potrebe chcieť stále viac? O tom, že nám nič nestačí? Vážne? Ako keby to nebolo v každej druhej dráme. Ani len ako podmaz k žehleniu. ODPAD! ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama