Reklama

Reklama

Sanyang

Trailer 2

Recenze (5)

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Od korejského filmu jsem čekal více. Zmatené poletování po lese, nulové napětí a jako hlavní hrdinové děděk a retardovaná holka. A ani příroda mne nezaujala. Hnusný les jako u nás na Karvinsku.... A navíc, rozeznat ty stejné ksichty.. Ani nevím, kdo byl zastřelen a kdo ještě ne :-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Suboj jedneho dedka a retardovaneho dievcata vs. banda chamtivych chlapov z mesta na zivot a smrt kvôli zlatu niekde na samote v lese. Problem je, ze na obidvoch stranach barikady su amateri a tak namiesto nejakych vynaliezavych pasci, ktore by vymyslela jedna strana na druhu sa postupne vybijaju rôznymi absurdnymi az trapnymi zhodami nahod. No a kedze je dej v sucasnosti tak strasne nudny, tak si popritom este dedko spomina na nejake udalosti z minulosti ohladom jeho zapeklitych vztahov ktorych pointa prekvapi snad len cloveka pre ktoreho je toto prvy film, ktory v zivote videl. Ani ta priroda za vela nestoji a v okoli mam krajsi lesik. 3/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení jsem to čekala horší, ale dalo se to. Líbil se mi začátek, když pak začala naháněčka a střílečka v lese začalo to upadat a bylo to takové jednotvárné. Pozornost mi udržovala jen dějová linka o odhalování skutečného vztahu dědy a retardované holčiny, rozplétání rodinných vztahů a vzpomínky na minulost. Po dlouhé době jsem viděla něco s Ahn Sung-gim, který mi do té role seděl, stejně jako záporák Jo Jin-woong, problém jsem měla s Han Ye-ri. Čert vem její věk a roli středoškolačky, ale ona má hodně zvláštní obličej a sem se mi prostě nehodila. Né že by to bylo špatný, ale po zkouknutí se nemůžu zbavit rozčarování, že do toho Korejci moc nedali, ani s výběrem lokací se tentokrát moc nepředvedli. Nakonec tedy 2,5* ()

intro 

všechny recenze uživatele

Jo asi trochu nadhodnotím, ale já prostě musím dát plný počet. Vynikající thriller se stejně dobrým obsazením a v pěkném prostředí. Plusem je i stopáž. Na rozdíl od ostatních asijských filmů není přemrštěná. Já doporučuji ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Normální filmek,který nemá absolutně žádnou přidanou hodnotu.Ačkoliv akční část vcelku potěší i díky kameře,příběh není zrovna bůhvíco.Zrovna ten příběh měl být něčím,co vlastně by hnalo diváka ke konci,mně to bylo celkem putna.Samozřejmě nereálné představy jsou i zde,ať už jde o to,proč děda nepoužívá optiku,která měla být přidanou hodnotou,proč jsou všichni většinou pomalejší než právě onen dědek horal.Trochu korejskýho humoru není nikdy na škodu,ale je tu sakra málo.Žádná velká hitparáda se nekoná,na jednou zkouknutí dobrý,ale hned na něj zapomenu. ()

Reklama

Reklama