Reklama

Reklama

The 76th Annual Golden Globe Awards

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
USA, 2019, 125 min

Účinkují:

Andy Samberg (moderátor), Sandra Oh (moderátor), Jeff Bridges, Carol Burnett, Elsie Fisher, Amber Heard, Emily Blunt, Rachel Brosnahan, Alison Brie, Patricia Arquette, Nicole Kidman (více)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele

Korektnost má zelenou, nekonečné potlesky a široké úsměvy zrovna tak. Nikdo nemůže očekávat, že jednu z cen přijde předat Kevin Spacey, i když by to bylo kouzelné, ale té vřelosti je a bude prostě moc. I ceny byly rozdělené korektně, holt každému trochu. S některými pochopitelně nesouhlasím (Green Book nemá tak skvělý scénář, dětinská a náladová královna Olivie Colman nestrhla, oslavná vlna kolem Romy šla kolem mě), ale to už k tomu asi tak nějak patří. Jinak solidní moderátoři, kouzelný Jim Carrey, sympaťáci Sam Rockwell, Jeff Bridges nebo Christian Bale, k tomu několik hereckých překvapení (cena pro Glenn Close). ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Poslední Glóby, kterým jsem věnoval svůj čas. Příště už se spokojím jen s rekapitualcí na internetech. ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele

Tento rok dost nuda, moderatorka sa nasilu snazila byt vtipna. Trosku podpriemer oproti inym rocnikom. The best speech - Glenn Close. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Andy a Sandra si neskutečně sedli, a i když se letošní předávání neslo v duchu všudepřítomné a stoprocetní korektnosti (kde jsou časy Rickyho), já se u jejich výstupů vždy bavil. Doufám, že se co nejdříve objeví i jejich další spolupráce. Jinak zbytek se nese v klasickém duchu. Děkovačky, emoce (hrané i opravdové), stále potlesky, promenáda celebrit. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

Tento ročník Glóbov (nie nominácie, či výhercovia, ale samotná show) dosiahol len stredný priemer. The host nezaujal, snáď až na jeden vtipný moment. Tých bolo celkovo ako šafránu (kďeže sú časy Rickyho Gervaisa). No stále je to výborná show, na ktorú sa skvelé pozerá. ()

Reklama

Reklama