Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chorobná posedlost ochrankáře svobodnou matkou a její dcerou se stupňuje v něco děsivého... Svobodná matka Sarah se přestěhuje i s dcerou na předměstí. Najde si známost, ale poklidný život jí není dopřán. Stane se cílem nezdravého zájmu hlídače od sousedů. Ten chce prokázat, že je tím nejlepším mužem, který ji ochrání, i kdyby měl nebezpečí vytvořit on sám. (TV JOJ)

(více)

Recenze (6)

ARIS 

všechny recenze uživatele

Nepřipadalo mi to až tak špatné, jak píší kolegové recenzenti. Ten chlap co hrál toho psychouše, odvedl skvělý výkon a ta herečka, která hrála tu dceru taky. Je to levný thriller, nevím, co od toho kdo čekal. Napínavé to určitě bylo a napětí se systematicky stupňovalo! Jen bych prohodil ty dvě hlavní herečky. Ta, kterou ten ochrankář odmítal byla o hodně hezčí, než ta se kterou se chtěl vyspat! Takhle by se určitě žádný chlap nezachoval. Ty herečky byly vybrány špatně. Ale jinak to celkem šlo. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Luxusny, a predsa ukazkovy zastupca cajovych damskych thrillerov, kde si to o vyschnutu zienku rozda suchar s pekne vypracovanym. Ze je nasnimany tak staticky, mizerne, sedo netreba pochybovat. Upornou nudou a v jasne predvidatelnych krokoch sa prekopeme na koniec, ktoreho vyvrcholenie nesiaha stemu orgazmu ani po paty. Je uprimne voci sebe si povedat - pozeram humus a idem si spravit hummus. (Videne marec 2020, Jojcinema) ()

filipvrbik odpad!

všechny recenze uživatele

Další pšíšerný pseudoparodický TV thriller... S postavou hlavního "hrdiny" se dalo pracovat, protože to byl blázen hodný Jokera, ale tvůrcům se tento film hrubě nepovedl...0% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama