Reklama

Reklama

Souboj Titánů

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
USA, 2019, 43 min

Obsahy(1)

Dwayne Johnson jako průvodce sportovní soutěží, ve které účastníci musí překonat své vlastní limity. Extrémně fyzicky i psychicky náročné úkoly, kde nejednou půjde i o zdraví. Vyhrát může kdokoliv. Titánem se člověk nerodí, ale stává se. Jen musí věřit v sám sebe. (TV Barrandov)

Recenze (7)

Ignus.cz 

všechny recenze uživatele

Hodnocení po pilotním díle. Zatím to vypadá jako další průměrná varianta na podobné hry. Co se jim podařilo dobře zobrazit je mohutnost jednotlivých disciplín. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Po prvej sérii, ktorú som celú zhltol za 2 dni (mala 9 dielov) musím konštatovať, že The Rock vymyslel naozaj zaujímavú a zároveň značne náročnú súťaž. Ale tvorcom sa  podarilo niečo neuveriteľné - do súťaže našli a vybrali nielen pohybovo nadaných (a kondične zdatných) ľudí, ale aj osobnosti so zaujímavým a častokrát pohnutým osudom. Určite to nie je náhoda, ale dotvorilo to celkový dojem z danej súťaže, kde ide o to ukázať, že sa nemôžeme vzdávať ani keď nevládzeme a musíme pokračovať ďalej - čo platí nielen v tejto súťaži, ale aj v živote. A Dwayne Johnson to priamo aj párkrát vo svojom príhovore spomenul. Takže Titan Games boli super, jednotlivé súťažné kola boli originálne a "challenging" a aj samotné súboje boli fakt vyrovnané. Ja dávam palec hore a som zvedavý na druhú sériu (kde ale už bohužiaľ, ale neprekvapivo, nahradil Rocka iný moderátor). ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

1 série za námi. The Rock přišel s pěkným nápadem, jak udělat fyzické zápolení s překážkami jinak. Máme tu osvědčený Ninja faktor z Japonska a pak je spin-off z Ameriky. Touto cestou se naštěstí Titan Games nevydali a utvořili nový námět. Vždy jde o zápolení 1vs1 v různých soutěžích a nutno podotknou i poměrně nápaditých. Jednotlivý vítězové pak postupují do jakéhosi Grand finále na konci sezóny a to mi přijde jako dobrá motivace. Utkat se pak s těmi "nejlepšími". Co mi malinko vadí, je výběr Titánů. Všichni jsou hasiči, vojáci, sestřičky v nemocnicí a všichni mají nějakou rodinnou tragédii, kterou okamžitě sdělí ve svém medailonku celému světu. Ach, typická Amerika. Všichni účinkující jsou neskutečně vyrýsovaní, nabušení až k prasknutí. Nedá se popřít, že Amerika je ve svém steroidovém pokroku opravdu daleko před námi. Nadruhou stranu je opravdu vtipné, jak vyseklej skoro kulturista nebo kulturistka po 2 minutách těžší práce se hroutí a nedávají to. Je zajímavé, jak pozlátko klame. Vyhnal bych je do Ninja faktoru nebo na naše závody Predator race, tam by popadali jak mouchy. I přes tento neduh, se na Titan Games koukat dá. Těžko říci, jestli jsem nakoupen i pro další sérii, ale rozhodně se na tuto show podívat dá! If you smell, what The Rock is cooking! ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Ve druhé sérii byl -oproti první- menší (a subjektivně divácky méně atraktivní) počet variací duelů, ale zase na druhou stranu mnohem lépe pracuje s celkovou koncepcí. Soutěžící se už jednorázově nestřídají jako na běžícím pásu, ale určitý soubor charakterů mezi sebou soupeří v průběhu celé série a divák tak má šanci někomu držet palce... Samozřejmě je zde dávka povinného pathosu a steroidů (což se ale většinou podepisuje na výkonu).. Místy je to v rámci TV formátu dost nešikovně stříhané (kdy sestřihy před reklamou mají tendenci spoilovat další dění) a moderátorské vtípky jsou dost laciné... Ale samotnýý DJ to svým charismatem hrozně táhne nahoru a výkony některých soutěžících jsou fakt hodné respektu.. Za mě někde mezi 3 a 4 a těším se na další sérii.. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

The Rock překvapil. Je příjemné ho tam vidět. Nicméně kdo nezklamal byly Američané. Neskutečně otravné medailonky soutěžících a retardované/namachrované kecy jsou dost často vrcholem idiocie. A že soutěžící jsou elita v namachrovanosti, musí být jasné každému. Nicméně samotné disciplíny neokoukané a forma soutěžících dvojic se mi líbí. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama