Reklama

Reklama

R. Kelly a jeho oběti

(seriál)
  • USA Surviving R. Kelly

Obsahy(1)

Tenhle dokumentární seriál se zabývá spletitou historií obvinění vznesených proti hudebníkovi R. Kellymu. Ženy podávají podrobné výpovědi o sexuálním a psychickém násilí. (Netflix)

Recenze (5)

misbos 

všechny recenze uživatele

Afroamerický Kulínský - aneb - tak rády bychom to hodily na bělochy (abychom Roberta mohly dál milovat)... a ono to nejde! Jo, tohle je binec na Vašem dvorku.... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dixieboy tvrdí, že Leaving Neverland je nepodložená lož, zatiaľ čo toto je super. To je ako povedať, na Michaela mi prosím nesiahajte, toho pedofila som mal rád! Ale inak je veľmi dobré, že vznikajú takéto dokumenty. Hlavne v dobe, kde už aj na Slovensku existujú špinavé denníky ako SME a ich redaktorka Zuzana Kovačič Hanzelová, ktorá dokonca verejne pedofilov obhajuje, pretože oni chudáčikovia za to nemôžu. Tak to je gól, to potom za nič nemôže ani nekrofil, psychopat, masový vrah, proste títo všetci sú v pohode a zdravých ľudí budeme zatvárať. Spracovaním je Surviving R. Kelly naozaj o niečo lepším ako Leaving Neverland a ako povedal Ricky Gervais na odovzdávaní Zlatých glóbusov, rok 2019 bol rokom pedofilných snímkov ako Leaving Neverland, Surviving R. Kelly či 2 pápeži. ()

pedvora 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem svůj názor uležet hodně dní. Hodnotím vždy zpracování a dle pocitů, co ve mě daný snímek zanechal. Toto je hodně silný kafe. Vždycky mě podobné příběhy utvrdí v tom, že poznamenané dětství nevěstí nic dobrého v dospělosti. Po Leaving Neverland je tu Surviving R.Kelly a kdo ví kolik dalších perverzních prasáren se odkryjí u našich drahých celebrit. Pardon, ale po tomhle už mi každá herečka, co měla pod sukní Weinsteinovu ruku, příjde k smíchu... :( ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama