Reklama

Reklama

Sultan

(festivalový název)
  • Indie Sultan (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Sultan (Salman Khan) se stal zápasníkem, aby získal Aarfu (Anushka Sharma). To se mu sice podaří, ale štěstí jim dlouho nevydrží. Po letech se Sultan do zápasnické arény vrací, tentokrát jako wrestler, aby srdce své milované dobyl znovu. (rikitiki)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (23)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Pěkný martial-art film, který má na můj vkus až zbytečně moc přemrštěnou stopáž. Určitě bych pár momentů vynechal. Příběh je chytlavý a hlavnímu hrdinovi člověk nemůže nefandit. Písničky mi zde nevadí. Souboje jsou pěkně natočené a je jich zde hodně. Potěšil mě i Marko Zaror ve vedlejší roli. Za mě 90%. ;-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To, co Rocky zvládnul v kratším čase, ale pravda, přidal si k tomu ještě pořádnou dávku dílů, to "Sultan" zvládne za tři hodiny. Nečiní tak lépe, ale zase ne o tolik hůře. Hrdina je správně ovládaný nemocemi, ale nakonec jde pořád za láskou a snaží se pro ni bojovat, anebo alespoň na jejím základě se drží dál. Souboje velmi dobré, a to o ně vlastně ani tolik nejde. ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Hlavními protagonisty snímku jsou Sultan Ali Khan (Salman Khan) a Aarfa (Anushka Sharma). Sultan se do svojí budoucí ženy zamiluje při prvním setkání, ale bude muset překonat nejednu překážku jak v osobním životě tak ringu... Minutáž atakuje skoro tři hodiny, ale příběhově by se Sultan dal rozdělit na dva samostatné filmy. Zápasů a soubojů není ve filmu možná tolik, protože jde o sportovní romantické drama, ale kvantitu nahrazuje kvalita. V MMA ringu na Sultana čekají soupeři Marrese (Marrese Crump), Tyron (Tyron Woodley) a Marcus (Marko Zaror). Ron Smoorenburg má ve filmu pouze malé cameo, lze ho na moment zahlédnout ve scéně, kdy novináři fotí osm nastoupených zápasníků. Akční režii & bojovou choreografii MMA zápasů dělal Larnell Stovall, který bude nejspíše známý svojí prací na filmu Undisputed 3: Redemption (2010) / Neporazitelný 3: Vykoupení, kde dělal bojovou choreografii a koordinátora kaskadérů. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Ač indický filmy nemusím, řekla jsem si, že to taky zkusím, když to má být taková bomba. Čekala jsem to horší, ale musím přiznat, že to tak strašný zas nebylo. Je to takový indický Rocky s písněmi a tanečky. Nepřestane mě udivovat, do jakých všech žánrů je Indové vecpou. To mi na tom právě nesedělo, plus přestřelená stopáž, pár nudných pasáží a nesympatická hrdinka. Asi jediným větším kladem pro mě byla pěkná hudba. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Od úvodu opäť s otvorenou papulou čumím, čo to zase tí “naši” Indovia spískali za “blockbuster”. Opäť nezostali dlžní nič svoje povesti. Hudba, tance, príbeh z iného sveta, absolútne ale absolútne mimo realitu, no človek to aj tak žerie aj s navijákom. Ja skutočne nechápem, ako je to možné, že v ich podaní to skrátka dokážem tolerovať. Odkladal som tento film mesiace (!!), idiot, pričom tých 170 minút, som zhltol jak malinu. No a i keď sa možno nejedná o takú pecku ako bol “Dangal”, ja tú plnú paľbu proste musím dať. ()

Galerie (73)

Zajímavosti (2)

  • Kredit akční režisér sdílí Larnell Stovall (také choreograf MMA soubojů), Parvez Shaikh a „Anl“ Arasu. (Rominator)

Reklama

Reklama