Reklama

Reklama

Sultan

(festivalový název)
  • Indie Sultan (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Sultan (Salman Khan) se stal zápasníkem, aby získal Aarfu (Anushka Sharma). To se mu sice podaří, ale štěstí jim dlouho nevydrží. Po letech se Sultan do zápasnické arény vrací, tentokrát jako wrestler, aby srdce své milované dobyl znovu. (rikitiki)

Diskuze

Vykuk

Vykuk (hodnocení, recenze)

Hmm, vypadá to koukatelně, do té doby než si uvědomím, že je to indický film, jako jo u prvního kousku jsem se celkem i bavil, když tam začali zpívat a tancovat, wtf.. ale bral jsem to jako fajn úlet, pak jsem dal ještě pár dalších a prostě ne.. nevim jestli je to jejich filmový folklór, ale sere mě to stejně, jako třeba létající kungfu u asijské produkce. A ta romantická linka.. dycky si vzpomenu na ty první Esmeraldy, telenovely a je z toho jen špatná parodie..

 (hodnocení, recenze)

duckman

A když sme u té trapnosti a studu, tak přijde mi, že tohle by měl zažívat člověk, co ohodnotí něco, co neviděl. Pro mě je to dost nepředstavitelné, že bych ohodnotil něco, co jsem neviděl, ať už je trailer jakýkoliv.

 

To je jako říkat, že čokoláda Milka je chuťově špatná, protože má v reklamě trapnou barevnou krávu, takže bude hnusná a ne jako čokoláda od Zory :)

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Pri skedovani trailerru indickych filmu zazivam pocity velike trapnosti a studu, nicmene take zabavu, zadny indicky film jsem ale nikdy nevidel :DDD

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Trailer celkom slusny. Sice sa tam bude znova tancovat a romanticka linia bude mat velky priestor, ale bitky vyzeraju dobre.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama