Reklama

Reklama

VOD (1)

Jay a Silent Bob právě přišli kvůli soudnímu podvodu o svou identitu. Tím, kdo oba podvedl, je filmová společnost, která o nich natočila několik filmů. Jay a Silent Bob to ale nechtějí nechat být jen tak a rozhodnou se zajet přímo do Hollywoodu a vše tam vyřešit. Žene je k tomu i informace, že filmová společnost právě začala natáčet nové filmy, ve kterých sice budou Jay a Silent Bob, ale nebude se jednat o ně. Hlavní scéna nového filmu má být dokončena na každoročním setkání fanoušků Jaye a Silent Boba, které se nazývá Chronic-Con. Jay a Silent Bob jsou přesvědčeni, že natočení závěrečné scény zabrání. Cesta do Kalifornie nevede ale přímo. Jay a Silent Bob nejprve dorazí do Chicaga, kde Jay z televize zjistí, že se jeho bývalá milá Justice stala moderátorkou počasí. Jay se Silent Bobem Justice vyhledají. Justice oznámí Jayovi, že s ním má dceru a že se vdala za přítelkyni. Jay slíbí Justice, že jejich společné dceři Milly neprozradí, že je jejím otcem. Justice tedy Jaye s Milly seznámí. Milly se svou kamarádkou Sopapillou chtějí využít informace, že Jay a Silent Bob míří do Hollywoodu, a vydíráním je donutí, aby je vzali s sebou. Aby dívky Jaye a Silent Boba donutily ke spolupráci, zdrogují je… (TV Nova)

(více)

Recenze (116)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nejhorší je, když se tvůrce MUSÍ vracet ke svým starší kouskům, protože jinak invenci zřejmě pozbyl. Ale jo, zasmál jsem se, ale většina situací působí, kdyby někdo točil JAKO Kevin Smith. Skutečně potěšil jen epilog se Stanem Lee. Nejvyšší čas se podívat na režisérovy začátky, na které jsem zatím zapomínal. 50%. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Mám tých dvoch naozaj rád, videl som všetky ich filmy, ale toto sa už vážne nedalo, dokonca som rozmýšľal o odpade. To, ako sa to stále snaží o sebareflexívnu srandu, smerom k príbehu i postavám (či skôr ich predstaviteľom) mi prišlo ako jeden zúfalý nevtipný kŕč. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Jay a Bob opět vyrážejí zničit Hollywood. Jenže už to není taková sranda jako kdysi. Kevin Smith se zmůže na pár dobrých fórů i chytrých a jízlivých komentářů, ale nepovedlo se mu vrátit k tomu, co z něj před lety dělalo tak zajímavého filmaře. Druhý Jay a Bob opět působí do značné míry jako film, který si Smith natočil především pro sebe a ve kterém spousta scén, vtipů a nápadů připadá zábavná hlavně jemu. A že mu to ani moc nevadí. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Minové pole, u kterého mě množství chyb neštve zdaleka tolik, jako mi jich je líto. Nešťastné je hlavně načasování, kdy realizace přichází tak deset let potom, co začala hlavní dvojice vypadat v tradičních kostýmech poněkud vysloužile a i těm nejzavilejším příznivcům tohoto vesmíru musí být trochu smutno při pohledu na ságu, která dozrála o třináct let dříve u Clerks 2 - a teď už nemá kam se hnout. Jediný opravdu silný moment si odbude u vsunutého několikaminutového epilogu Hledám Amy a ve zbytku času si vystačí v horším případě s klopýtavou groteskou, v lepším pak s jayovsky tradičním meta až dada humorem. V prvním díle bylo setkání fanoušků vrcholem, tady je podobná příležitost už jen dýchavičnou bláznivinou, která při Smithově dvojí účasti působí jako jeho další stand-up či podcast. Povšechná znalost všech zásadních autorových filmů i jeho zdraví, životních osudů a změn v tomto případě opravdu nutná, jinak divák nemá šanci pochytit ani to dobré. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Když si Kevin Smith, který posledních 20 let točil čím dál tím horší filmy, jakože dělá srandu z toho, že Kevin Smith točí marné filmy, zdaleka to z jeho promenády dřívějších spolupracovníků a připomínání sekvencí z jeho úspěšných filmů nedělá nějaký důmyslně sebereflexivní počin. Sebereflexe je zde stejně bezzubá a povrchní jako šprochy na účet Hollywoodu, komiksových blockbusterů, franšíz a rebootů, ale také jako i zdejší rádoby obhroublý humor. Paradoxně jediné, čím třídní sraz po infarktu zaujme, zůstává na Smitha nezvykle procítěné zamyšlení nad rodičovstvím, a co s sebou přináší. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak bohuzel dalsi film, kde Smith jen potvrzuje, ze uz se fakt vycerpal a musi jen dokola vykradat svoje starsi kousky. Problem je, ze novy fanousky tim fakt neziska a ty stary si radsi pujdou pustit neco z jeho rany tvorby. Tohle je takovej podivnej mix wtf momentu, kterej vypada, jak kdyz se Smith s par kamosema zhulil a za vikend natocil neco mezi vzpominanim na svy stary kousky a narazkama na popkulturu, u cehoz se pobavil hlavne on a u toho se stihnul potkat s haldou svejch znamejch kamosu, jejichz ucast tady vetsinou sice nedava moc smysl, ale asi ze stary znamosti mu prisli rict par steku. Herecky vykony jsou tragicky, cely to vypada desne lacine, foru a hlasek tu je sice hromada, ale povedenejch jen par, u zbytku si clovek jen rika wtf a moc to nezachrani ani hlavni dvojka, uz holt nemaj co novyho nabidnout a zaroven fakt zacinaj vypadat jak dvojka tatiku, co si hrajou na pubertaky. Nebejt Smith kdysi jeden z mejch oblibenejch reziseru, asi budu kritictejsi, ale nenudil jsem se a parkrat zasmal, tak tam ty 3* dam. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tak ne, po Cop Out jako by už byl Smith zakletý, topí se v průměru a ztrácí můj čas. Tohle byla velká nuda, cringe v případě vyčpělých neherců i tlačení cameí, sebe-odkazů a meta na n-tou. Těšil jsem se na nostalgický trip k oblíbeným postavám, ale místo návratu do formy a ke klasice je to kvalitou spíš jako trojka jeho prachbídné “True North” trilogie. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak nad Kevinem Smithem definitivně lámu hůl. Od Clerks 2 nic kloudnýho nenatočil, ale doufal jsem, že když se tady vrací ke kořenům svý tvorby, tak snad nastane nějaká změna k lepšímu. Asi to teda je lepší než třeba Poldové, ale ve výsledku je to úplně zbytečnej film. Kevin Smith prostě jenom recykloval svoje starý vtipy, nacpal tady odkazy na svoje starý filmy a překecal herce ze svejch starejch filmů, aby si tady střihli nějakou půlminutovou roličku. Pokud teda starý Smithovy filmy znáte a máte je rádi, tak se občas asi něčemu zasmějete, ale kvůli těm pár povedenejm vtipům asi nemá cenu trávit u toho 1,5 hodiny. Kevin Smith prostě jenom vykrádá sám sebe a jako bonus do hlavní role obsadil svou bizarní dceru. 30% ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když vezmu v potaz, co v posledních letech dříve geniální Kevin Smith vypustil, tak to není zase taková tragédie. Místy je to sice brutální křeč, ale film má svoje silné momenty a nechybí tradiční humor jen pro zasvěcené diváky. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Stal sa zázrak, pretože i napriek niekoľkým slabším miestam a nie vždy funkčnému humoru je Jay and Silent Bob Reboot až nečakane príjemným návratom do vôd, v ktorých Kevin Smith pláva najistejšie. A nie je to iba o prvoplánovej nostalgii, prameniacej i z množstva rôznorodých cameií. Nechýbajú totiž ani univerzálne smithovské životné pravdy a je celkovo ťažké nemať rád film, ktorý si otvorene uťahuje ako z predošlej režisérovej tvorby, vrátane jeho rádoby hororových nepodarkov, tak i z jeho vlastnej osoby. Nedá sa síce hovoriť o žiadnej renesancii, pričom samotný film môžu naplno oceniť hlavne fanúšikovia, no aspoň ide o dôkaz, že nad Kevinom Smithom netreba definitívne lámať palicu. ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

Těšil sem se, ale bohužel je to sračka... Je to jak když po dvaceti letech potkáte kámoše ze základky, kterej byl tehdy hrozně cool a zjistíte, že má pořád úplně ty stejný vtipy a hlášky. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Nevím. Na jednu stranu Smithův nejlepší film od Zack a Miri točí porno (12 let), ale na druhou stranu jsem měl pocit, jakobych se octl na srazu spolužáků ze střední. Místy trapné ticho, místy ukazování si fotek svých dětí. Pro mě navíc i zbytečný přívěsek k Mallrats, Chasing Amy, Clerks a Dogmě. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Z původně nadstandardní komedie (první Jay a Tichej Bob, kterého jsem měl loni tu čest vidět v kině) se stala honička za očekáváním překvapivých cameií (a že jich má opět Kevin Smith z dostatečné známosti více než dostatek). Jinak moc nevím, vyjma tvůrčí zainteresovanosti, proč film vznikl a na koho vlastně cílí. Fanoušci budou brblat, že to vždy bylo údernější a dravější, nováčci bez znalosti Clerks se budou jen škrábat na hlavě. Párkrát jsem se zasmál, ale bylo na mě těch 90 minut docela dlouhých...6/10 ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Metashit s hromadou nevtipnych wtf scen a niekolkymi skvelymi frkmi. Keby som tak nemal rad starsie Smithove kusky, tak je to nepozeratelne peklo. Ked v blaznivej komedii najlepsie funguje sentimentalna otcovsko dcerska linka, tak asi nieco nie je v poriadku. Uz prvy film mi prisiel dost mimo, ale toto je fakt trapas. Velka skoda a smutok nad smutnym pokracovanim jednej kedysi uzasnej kariery. 4/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ve své době pro mě Kevin Smith hrozně moc znamenal. Jeho komedie jsem ve věku 25 let neskutečně žral. Bohužel už tohle dávno neplatí. Před Rebootem jsem si schválně pustil původního Jaye a Silent Boba (už to tolik neúčinkuje), aby jsem zjistil jak na tom vlastně dneska jsem. Po uvedení do světa dvojičky z Jersey, tedy přišel na řadu nejnovější počin. A? Je to sračka. Hlavně s blížícím se koncem filmu absolutně došly síly a skončil v absolutním nezájmu. Smithoviny už prostě tolik zaprvé nefungují, jako ve své době a ty nové jsou absolutně hrozné. Jakoby to Kevin dělal celému Hollywoodu schválně, že nebude a nebude točit dobré filmy. Camea tu jsou, všichni hrozně zestárli ale bohužel musím konstatovat, ať naše oblíbené postavy nechá pan režisér raději spát věčným spánkem. Alespoň že nám je pěkně vysvětlen rozdíl mezi remakem a rebootem. Nechme mluvit Jasona Leeho: Remake je jako reboot, akorát studio nezajímá, co si myslí diváci o originálu, čili ponechaj název a všechno ostatní pokurvěj, což zničí rázem oba filmy, jasný? 30% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Wow, I did NOT see that coming. Díky mizerném traileru jsem čekal otravné převařování staré látky v přepálené huličské komedii se starými dědky... a dostal jsem procítěný love latter pro všechny kdo mají rádi jeho Jerseyskou sérii co je tak meta jak jen to jde, love latter pro všechny kteří se na ní kdy podíleli, a který přitom je i dost uvědomělým filmem o otcovství, plným až po okraj jak intenzivního sebeironizování, tak i těch pár dobře napsaných dialogů o životních pravdách (v těch emocích pravda občas tlačí na pilu snad trochu moc). Přirozená chemie mezi Smithem, Mewesem a jejich dcerami každopádně taky hodně pomáhá. (a ano, pořád je tam i notný kus přepálené huličské komedie se starými dědky - kteří vypadají hrozně, protože herák a nemoci udělají svoje, ale dokázali tu i to své stáří často velmi dobře tematizovat a nebo shodit) Blbé, trapné nebo nudnější momenty tam jsou... no asi jako i v prvním Jay and Silent Bob, ale pořád je to mnohem lepší film než všechno co dělal po Clerks 2. A po tomhle už Clerks 3 snad ani nejsou potřeba. Tohle jsou Clerks 3. Uzavření cesty. Alespoň pro Smithofily - a pro nikoho jiného ten film není. Kdo nemá jeho sérii nakoukanou, ideálně i pár těch shitových filmů kolem, neví nic o jeho osobě, práci, nemoci, etc, ten se tady VŮBEC nemůže chytat. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Zo začiatku som sa dokázal sústrediť len na Mewesov umelý chrup a Smithove prehrávanie, a asi dosť pomohlo si dokola opakovať, že aj Jay and Silent Bob Strikes Back bola sračka. Časom som to ignoroval a pri niektorých momentoch a cameách (hlavne cameách) som sa smial aj nahlas. Až najviac ma dostala ta Chasing Amy scénka. Neviem prečo už Smith nedokáže zopakovať vážny film, na tých pár minút to tam bolo. A pre mňa ten film kedysi fakt hodne znamenal; pre druhú dekádu života asi to, čo Trainspotting pre tretiu. Proste najobľúbenejší z obľúbených, so všetkými strašne prima pesničkami a 90s atmosférou... a takto to teda dopadlo! A potom prišla aj Melissa Benoist ❤️! Ak ste s týmto univerzom vyslovene nerástli, ide o odpad jak vyšitý. Ak jo, pálte indicu. Tí dvaja sú tu zas. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Se slzou v oku vzpomínám na starší díly. Tohle byla opravdu neskutečná ubohost. Naprosto nevtipná zoufalá křeč. Tuším, že jsem se ani jednou nezasmál. Tohle šlo hodně mimo mě a soudě dle hodnocení to šlo mimo všechny. Nejvíc mě sral ten 50 x ohraný pseudo vtip s emoji a mobilem. Film má sice jen 90 minut, ale táhlo se to jak ranní sraní. [10 %] ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Jay And Silent Bob Reboot" ma teda celkom pobavilo. V prvej polke som sa síce smial viac, no potom sa film rozhodol, že do toho musí zapojiť aj nejaký reálny príbeh a nielen robiť fóry filmové referencie. A prekvapivo ma to skutočne bavilo. Neviem ako je to možné, ale ja som sa na tomto reálne bavil. Myslím si, že to bolo herecky dobre zvládnuté, humor šlapal, film mal myšlienku a dokázal ju aj celkom schopne podať. Nečakal som od filmu žiadnu dávku inteligencie, no prekvapivo ma dokázal skutočne dostať. A mimochodom, nikto nerobte to, čo na letisku robil Ted Underhill. To je podľa mňa dobrá rada pre všetkých. Ale pobavilo. Má to obrovské množstvo hviezd, známych tvári a proste si to robí čo chce. A dokonca to bude asi posledné cameo, ktoré si kedy Stan Lee mohol užiť. To som ani nevedel, že sa tu ešte na konci objaví. Odsledoval som to až po záverečné titulky a reálne som sa pri tom nejako moc nenudil. Občas mi to prišlo uletené, no ako som povedal, toto nebol film, od ktorého som čakal veľkú dávku inteligencie. No na druhú stranu do toho aspoň dali nejaké to srdce. A vzťah medzi Jayom a Millenium Faulcon (to som sa skutočne rehotal, že niekto takto pomenuje svoje dieťa) je podľa mňa dobrý. Začne to nijako, no potom to prerastie do dobrých momentiek. Minimálne ja som si to užil. Nemôžem povedať, že tento film ocenia všetci, no ja ako divák som mu svoj čas venoval rád. A ako malá popracovná komediálna jednohubka mi to stačí. Hodnotenie: B ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Nevim jestli Smith změnil matroš, ale tohle byla brutální trapná nuda, z který mi narostla vyrážka na xichtě. Všichni tam strašně přehrávali, sralo mě to Boba tukání do mobilu, Quinn je sice pěkná, ale hrát neumí, spousta odkazů a postav z minulých Smithových filmů, ale nic z toho zabavnýho.. Na další Smithovu tvorbu už se asi přestávám těšit, protože nechápu co se to snim stalo, ale točí poslední dobou hrozný jebky..Ten konec s tim Stanem Leem byl ale dobrej to uznávám. ()

Související novinky

Reklama

Reklama