Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(12)

Kiari rozpustí studentskou radu a přijde s nápadem na celoškolní hazardní souboj o všechno, kterým začne nová éra chaotického zápasu o její místo. (Netflix)

Recenze (6)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

To je teda hezká kravina. Jakožto animace dobrá, až na orgazmické a nenávistné pohledy. Ale jinak o ničem děj. Viděl jsem jenom 2 sérii a ta skončila o ničem otevřeně. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čekal jsem, že bude druhá série, ale že tak rychle na to jsem nevsázel. Ale je potřeba nasytit diváky dalšími vzrušujícími scénami plnými rádoby napětí z hazardu a hlavně orgasmických záchvatů hlavní hrdinky a některých dalších. Svoje fanoušky to má a tak si vymyslíme další novou zápletku, aby se mohlo dál vesele gamblit, přidáme nové postavy, aby se nám to neokoukalo a všechno to rádoby napětí proložíme dalšími lehce sexy scénami, občas si tu někdo někomu někam sáhne, občas to tu i eroticky zajiskří... K tomu spousta jakože promyšlených her, které ale vždycky jdou mnohem promyšleněji obejít a někde za vším tím se skrývá hlavní příběh -celková soutěž, která je zajímavá asi jako jakýkoli průměrný "tournament arc". V první sérii to všechno na mě nějak fungovalo, teď se to začíná pomalu okoukávat, i když pořád to ještě udrží mojí pozornost a protože se zatím pořád nenudím, tak dám druhé sérii ty nejslabší 3* co znám a mám - 4,5/10 ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od první série se nic nezměnilo, jen v této sérii to nejsou až tak random hry, ale s určitým, jednotným "cílem". Je to dobře, ale i špatně. Víc, než průměr to ovšem nebude, hodnocení vidím kolem 5,5/10, protože nic nového jsme se v podstatě nedozvěděli, jen jsme poznali (spoiler alert?) členy rodiny předsedkyně školské rady. ()

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[Shlédnuta 1. epizoda, drop] Svět se nám za ten rok otočil, někde napršelo (u nás ne), v Japonsku vznikla nová dobrá anime (spíš ne) a vrátilo se nám Kakegurui! Pamatuji si, že jsem to v tristní náladě ukončil po 7. díle a byl jsem zvědavý, jestli pokračování třeba úplně největší náhodou přinese něco nového, něco lepšího. Ne. Stále ty samé podvodné hry, opuchlé obličeje napumpované botoxem a orgasmem, pomocný a věčně udivený dřevák je stále dřevák. Komu se líbila první sezóna, dostane totožný přídavek. Funguje to samozřejmě i přesně opačně. ()

Galerie (250)

Reklama

Reklama