Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer

Recenze (2)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série se tak nějak drží nějak v duchu jedničky a dvojky dohromady, kdy tu máme onen dating sim + trochu nějaké té vážnější zápletky. Nejlepší lákadlem je tu především tentokrát příběh Origami, pak ještě zjevení "Neznámého" a v menší míře i nový "duch" v podobě Natsumi. Sem tam si člověk užívá mírnějšího napětí, ale nic dechberoucího. Největším zklamáním je pro mě zakončení, které vlastně řeklo jenom to, že Itsuka má v blízkém harému u sebe pouze další holčiny, kdy to vyvrcholilo posledním dílem, který by se spíše hodil na OVA, než na důležité zakončení série. Animace a hudba se drží na svém. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zde je teď příběh na úplně jiné úrovni ne že dali více prostoru postavě Origami ale dokonce ukázali perfektně udělaný plot twist okolo ní že co se doopravdy stalo či že příběh dostal obrovský pokrok, potom samozřejmě nová postava Natsumi která si dost s hlavními postavy pohrává a to ji dělá dost šílenou Loli. A potom 3/4 seriálu je čím dál tím víc napínavější, Tokisaki tak též zde má veliký prostor ukázat co vše dokáže se svou mocí a to třeba vracení času, a samozřejmě interakce mezi mladší Tokisaki a starší Tokisaki wow... Upřímně tahle série si dala na příběhu dost záležet a to ve velkém... Za mě 97% ()

Reklama

Galerie (572)

Zajímavosti (1)

  • Navzdory tomu, že se Mana Takamiya objevuje v úvodní i závěrečné scéně, tak se neobjeví ani v jedné epizodě. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama