Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hélene Barizetová přijíždí do Paříže ze dvou důvodů. Přijala nabídku na místo šéfdirigentky Filharmonie a chce být se svým manželem, hudebním skladatelem, který v Paříži právě dokončuje svůj zatím největší opus. Za dirigentský pult se staví ve zvlášť zjitřené atmosféře, její předchůdce zemřel na pódiu přímo při koncertě. Orchestr jí to zrovna neulehčuje a dává jí jasně najevo, že u nich neobstojí. A to si ještě Hélene nevšimla, že mezi hudebníky ji jeden pár očí pozoruje zvlášť nenávistně a žárlivě. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvním dílem jsem mile překvapen... čekal jsem, že půjde o klasickou soap operu, která akorát vymění omýlané lékařské prostředí za prostředí koncertní síně (ovšem i tady náznaky ale jsou, ale postavené opravdu na reálných skutečných základech z praxe), nicméně díl je plný intrik, umělecké píle, zášti, ctižádosti a takových věcí, které opravdu ve filharmonii existují... :) Jen ten úvod s infarktem je takový... úsměvný... :) Rozhodně ale zajímavá myšlenka feminizace takových postů jako dirigent nebo koncertní mistr.. :) ()

pirduch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne nové a zajímavé prostředí, prostory filharmonie nádherné. Hudba skvělá. Chytlo mne to a i má drahá polovička usnula až v posledních asi 10 minutách,což je v kontextu vysílacího času a titulků úspěch k němuž nemám za léta srovnání... Chtěl jsem dát plnou hodnotu hvězd, i když tam nějaké drobné detaily drhly,protože překonány byly tím lepším,ale nakonec jen za 4,protože očekávám ještě jisté zlepšení v dalších částech. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama