Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hélene Barizetová okamžitě rozpoznala, že koncertní mistr neboli první housle jak se lidově říká, už nehrají tak, jak by měly. Na místo koncertního mistra posadí mladičkou Selenu Revierovou, u které rozpoznala nebývalý talent. A má o dalšího nepřítele navíc. Hélene chce klasickou hudbu více přiblížit lidem a zároveň zvýšit reputaci orchestru. Ve hře je i boj o přežití, město Paříž se rozhodlo, že zruší jedno ze svých velkých hudebních těles. První koncert přinesl nebývalý úspěch, ale Filharmonie potřebuje mnohem víc peněz. Ředitel tedy osloví významného mecenáše Rafaela Crozese, ale s jeho osobou se před Hélene otvírají vzpomínky na její neblahou část života. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Gortyna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel. Celý děj se soustředí na to, kdo s kým spal, spí a bude spát. Herečka má charisma, ale když ji vidím dirigovat, připadám si jak v pimprlovém divadle.Seriál pro čtenáře Blesku a Aha - aspoň zatím. ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten seriál se mi začíná pomaličku líbit. :) Začíná to být jako Hra o trůny plná intrik a často zvrhlých vztahů, akorát tady teda z reálného hudebního prostředí. :) Jen jsem jestli Helène zešílí sama nebo bude k šílenosti pomalu dotlačena. :) ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama