Reklama

Reklama

Černobyl

(seriál)
  • USA Chernobyl
Trailer 3
USA / Velká Británie, 2019, 5 h 11 min (Minutáž: 59–65 min)

VOD (1)

Epizody(5)

Obsahy(1)

Černobyl, pětidílná minisérie z koprodukce společností HBO a Sky, rekonstruuje příběh o jaderné havárii z roku 1986, jedné z nejhorších katastrof v historii způsobených člověkem, a o obětech, které byly učiněny pro záchranu Evropy před nepředstavitelnou pohromou. Dne 26. dubna 1986 otřásla jadernou elektrárnou v Černobylu na Ukrajině mohutná exploze, která uvolnila nebezpečné radioaktivní látky nejen na ukrajinském, běloruském a ruském území tehdejšího Sovětského svazu, ale také do oblastí Skandinávie a západní Evropy. Jared Harris ztvárňuje Valerije Legasova, předního sovětského jaderného fyzika, který vedl vyšetřování tragické události. Stellan Skarsgård hraje sovětského místopředsedu vlády Borise Ščerbinu, kterého Kreml pověřil vedením vládní komise zjišťující okolnosti havárie. Emily Watsonová představuje jadernou fyzičku Ulanu Khomyukovou, která chce odhalit tajemství kolem černobylského neštěstí. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Mám pocit že většina lidí to slovo používá jen na lidi co se chovají provokativně bez ohledu za jakým účelem to dělají, takže to označení v podstatě ztratilo význam.

na příspěvěk reagoval dr.horrible

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

ezop1012

Jediný, kdo tu má v hlavě brutálně nasráno, jsi ty. Jakékoliv fakta, které ti tu dám, okamžitě zahodíš jako propagandu, tak jak se s tebou jako člověk má bavit? 

To o hladomoru a Stalinské vládě teroru, stejně jako mnohé další zločiny komunismu obecně, jsou potvrzená fakta.

A potvrzená nejen západem, ale i ruskými a ukrajinskými historiky na základě archivních záznamů! Tak co to tu furt meleš? 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

ezop1012

Hezký krasobruslení. Jasně jsem řekl ať dokážeš že se na západě šetří. Všem tu nadáváš jak mají nasráno v hlavě, ale nedá se říct že bys jim od toho nějak pomáhal a šířil osvětu. Vozit se po ostatních dokáže každý. Chci ty tvrdý fakta a ne jenom tvoje domněnky že něco takhle asi musí fungovat protože zrovna tobě to tak dává smysl. Kdybych byl ty tak na to asi řeknu že ti došli argumenty.

na příspěvěk reagoval ezop1012

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

PKD

si mimo, ked si myslis, ze dajme tomu v mediach mozes povedat vlastny nazor bez konzekvecii najme ak bude v protichode s tym co sa bezne prezentuje a v akademickej sfere tiez, ziadny grant nabuduce nedostanes, tak si velmi dobre rozmyslis akymi nazormi sa bude prezentovat.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

ezop1012

To ale nebyla placená reklama. Mě její názor na toto zajímal,dověděl jsem se ho a to je celé. Co kdo už za tím dalšího vidí,to už je každého věc. Já to sem jen hodil.

na příspěvěk reagoval ezop1012

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

PKD

nezabudaj ze aj ona musi z niecoho zit, a kazdy je nahraditelny. to podobne, ako grygar nadava na minuly rezim ( no ale 30 rokov po prevrate...), spini rusov a cinu,, to uz nema zmysel. 

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Tak,Dana Drábová to pochválila a byla prý nadšená. Pro mě osobně,velmi dobrá vizitka. Zvláště když jde o někoho kdo má radiaci:) v popisu práce. Tomu říkám doporučení.

na příspěvěk reagoval ezop1012

Uživatel PKD smazal svůj příspěvek.

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

nie len vzduchom, prenasa sa aj vzduchoprazdnom vo forme castic alfa beta alebo gamma. a moze byt aj ako mor, ked sa nadychas nejakeho prachu, ked zjes nejake kontaminovane veci. 

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Já to určitě dám, ale nevím kdy, protože se teď chystám na dovolenou. Však ono mi to nikam neuteče. Zatím nikdo z mých oblíbených našel pod 4*, tak snad se opět potvrdí, že mám tu topku dobře sestavenou :)

ezop1012

ezop1012 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

toto je uz privela aj na mna, ludia co mate v havach nasrane, to nevidite tu manipulaciu co sa s vami robi? ked uz spominas ten hladomor, tak mi napada jedno meno kaganovic presnejsie kogan to uz znie nejak momentalne blizkovychodne... 

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

 (hodnocení, recenze)

Se  divím,že tu ještě nikdo nemá avatar Putina nebo Lenina.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak na tu Ruskou verzi se taky docela těším, občas si člověk musí dát retardovanou komedii. 

na příspěvěk reagoval Lacike

Související novinky

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

Vrátí se Johnny Depp jako Jack Sparrow?

06.03.2024

Johnny Depp (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) má v posledních letech poměrně turbulentní období. Po soudních tahanicích se svou bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman a ztracené království), z… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama