Reklama

Reklama

Feedback

Trailer 3

Obsahy(1)

Měl to být večer jako každý jiný. Místní rádiová hvězda se chystala začít svojí show jako obvykle. Nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo dnes stát něco neobvyklého. Jenže do studia vtrhala násilnická, maskovaná dvojice, která si začala klást požadavky. (topr harley)

Videa (12)

Trailer 3

Recenze (34)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jednohubka na téma "Přiznej se k zločinu v přímém přenosu.". Ze začátku mě trošku štval protivný vizuál a neseděla mi ani dvojice zloduchů, kteří se chovali jako naprostí idioti. Ale to si i přes některé další díry v logice nakonec tak nějak sedlo resp. díky výkonu Eddieho Marsana se to dalo přehlédnout. Ten vystřídal několik poloh, díky kterým se mu celkem daří diváka mást, takže až téměř do konce není úplně jasné, jakou roli v tom všem hraje, což byla nejspíš věc, na kterou chtěl režisér sázet především. Škoda, že nezabodoval i v dalších aspektech, ale jako debut je to ucházející. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

Filmy odohrávajúce sa v malých priestoroch (napr. Telefónna búdka alebo Pochovaný zaživa s Ryanom Reynoldsom) nie sú moja srdcovka, ale chápem, prečo ich niektorí ľudia natáčajú a prečo ich ďalší majú radi. V prípade Feedbacku sa síce môžem baviť predsa len o značne väčšom mieste (okrem rozhlasového štúdia vystriedame viaceré chodby a kancelárie), ale i tak ide o ukážkového predstaviteľa „obmedzených“ napínavých komorných trilerov. Rieši sa tu mrazivá téma a minimálne Eddie Marsan bol výbornou voľbou, nakoľko ide o dobrého a sympatického herca (a zároveň nesympatického, čo je vzhľadom k finálnym rozuzleniam dôležité, uvidíte). Oceňujem tiež výkony Richarda Brakea a Paula Andersona (naopak Ofélia z Faunovho labyrintu nudí). Problém je v tom, že je to o štvrť hodinu dlhšie, než malo byť (scenár je jednoduchý, takže vinou nezvládnutej stopáže ku koncu už nenudí, ale vyložene otravuje), záporné postavy (aj keď je otázne, kto je tu vlastne záporák...) sú krajne odporné a stále som rozmýšľal nad logikou. Niečo také by sa v normálnom meste v normálnej budove tak dlho diať nemohlo (navyše logika často chýba aj v správaní postáv). Napriek tomu zaujímavé, vyskúšajte. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ríšu Brzdu mám ráda, role padouchů mu sedí a Ivanku žeru už od Faunova labyrintu, takže to musí být super, ne? Ani ne. V první řadě mě neskutečně sral ten lilipután, co byl obrovskej frajer s demoliční palicí, ale v reálu to byl neschopnej kokot, co neochránil svou holku tehdy (a nechal si nakopat prdel od generaci staršího kostitřase) a úplný hovno umí i v době, kdy se děj filmu odehrává. Je pecka mít vytetovaný tři šestky a další píčoviny, hustou masku a tak dále, ale pokud měříte metr pade, vážíte 50 kg, chyběj vám přední zuby a jste absolutně neschopnej čurák, tak Vás nikdo brát vážně nebude ani když rozkřápnete nějakou tu palici (hrdinsky zezadu, páč jinak na to nemáte). Prostě menšímu z dua chvilku maskovanejch sem tu smrt přála jako nikomu jinýmu. Ríša byl fajn, jenže hrál idiota, takže mu člověk taky moc fandit nemohl. Ivana dostala ke konci z těch dvou vocasů krámy a Marsan sice hrál svou postavu nejlíp, ale jelikož taky hrál pěknýho zmrda, tak tam nebyl sympatickej vlastně vůbec nikdo. Každopádně "ti zlí" sice byli v právu, ale fanděte jim, když se chovaj jak idiot (Ríša) a ultratrapnej čurák (liliput). Gore nějaký bylo, ale většinu času chodilo spíš okolo a dialogy to byly občas takový perly, že bych je radši rozházela sviním. Finální, šukující vyvrcholení a brutální odhulení pravdy mě překvapilo asi tak, jako že češi pijou pivo nebo, že v Africe žijou černoši. Pokud máte ale IQ zdrclýho tvarohu a nedošlo Vám to po cca 20ti minutách, tak možná budete fakt nadšeně čekat, jak to dopadne. Pak je mi Vás líto asi jako dcery Marsana. Ta sice ječela jak když má kukuřici v prdeli, ale byla jediná, kdo mě sral až na konci. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Skutečně extrémně nesympatické obsazení (u Eddieho Marsana jsem trpěl už před lety, když jsem na něj musel koukat ve filmu Zátiší), děj mi navíc přišel hodně nevěrohodný (nechápu, proč by se Claire rozhodla mstít až po dlouhých 8 letech od těch událostí; nevěřím, že by se ta její partička jen tak dostala do studia do živého vysílání rádia - to tam jako nemají žádnou ochranku, nezabrala je žádná kamera, nikdo si toho nevšiml? podobně jako nechápu, že by žádný posluchač nezavolal policii, apod.), a celý ten nápad s ústředním hrdinou, kterého někdo násilím drží na jednom místě a nutí ho oprášit nějakého kostlivce ze skříně pod hrozbou násilí, osobně považuji za vykradený z Telefonní budky či jejích pozdějších více či méně odvozených variací. Navíc mám osobně dost averzi k prostředí rádia jako takového, podobně jako mi přijde směšná představa, že by někdo riskoval dlouhé roky v kriminále za to, aby někoho donutil přiznat se k 8 let starému zločinu v rádiovém vysílání v jednu hodinu v noci, tedy v čase, kdy je více než dobrý důvod se domnívat, že počet posluchačů bude jen zanedbatelný. Kdyby ta holka byla vykreslená jako někdo, kdo nemá co ztratit (třeba vinou smrtelné nemoci) a děj byl přenesený z rádia do televize, dávalo by mi to asi větší smysl, ale pořád bych nemohl zkousnout už ten základní předpoklad, že si někdo jen tak svévolně nakráčí do studia a dlouhé hodiny mu to prochází bez povšimnutí. Nesednul mi ani závěr filmu a celkově mě to prostě dost minulo, až otrávilo (dílem i proto, že je to v angličtině, nikoli španělštině). ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele

To jsem si zase jednou chtěla udělat pěknej večer s filmem... A jak to dopadlo? Večer byl ještě horší než předtím. No a úplně nejhorší je, že to mohlo bejt o tolik lepší. Tak to vezmeme popořadě. Herci. Proboha, koho to tam dali? Však to je naprosto příšerný obsazení. Ty tři výtržníci (nebo jak je mám sakra nazvat) podali tak děsný herecký výkony, že jsem myslela, že to vypnu, protože to se fakt nedalo. Hlavně Claire a táta Lucy - no to fakt nešlo. Ani jeden z tý trojky se nedá brát vážně, vždyť se všichni chovají jako naprostý idioti. Za prvý, jak se do prdele dostali do toho studia s takovým náčiním? Absolutně nedává smysl. Proč by si brali kladivo?? Lepší vzít malý pistole, co se dají aspoň schovat ne? A jejich organizace - ježiš marjá děcka ve školce by ten plán vymyslely líp! Rozbíjení hlav, střílení a další masakry tam sice jsou, ale nedávají filmu vůbec nic. Nebyla jsem ani v šoku ani nijak napjatá. A Jarvis - ten hlavní, co hostuje ten pořad, je takovej debil, to jsem neviděla. On nechá zabít svýho pomocníka, protože ho prej nezabijou nebo co. Tak je slepej nebo blbej?? Doslova pár minut předtím zabili jeho kámoše?? A když zavolal o pomoc, proč to položil? Proč? A kde jsou všichni v tom baráku sakra? To příhodně zmizeli zrovna v době přepadení? Hlavně, že se na konci, jako zázrakem ty policajti objeví. A ten finální akt, kdy je všechny zabije, je úplná komedie. Tam chodí s kladivem jak nějakej Rambo. ( ՞ਊ՞) Chcete thriller o tom, jak znásilnění dokáže lidem zničit život a celebrity se dokážou dostat úplně ze všeho? Pak nekoukejte na tenhle film. Protože tvůrci tenhle nápad vyhodili z okna. Hodnocení: udělejte si hezkej večer a pusťte si něco jinýho/10 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama