Reklama

Reklama

Barbie: Psí dobrodružství

  • Česko Barbie: Sestřičky a psí dobrodružství (více)

Obsahy(1)

Na Barbie™, její sestry Skipper™, Stacie™, Chelsea™ a jejich nové kamarády, roztomilá štěňátka, čeká při
návratu do rodného města neplánované a tajemné dobrodružství. Zatímco se probírají vzpomínkami nalezenými na půdě
babiččina domu, objevují starou mapu, jež by je mohla zavést k dávnému pokladu, který je ukryt někde ve městě. S pomocí
štěněčích přátel se dívky vydávají na napínavé putování za pokladem, během kterého pochopí, že největší bohatství se
skrývá v lásce a smíchu, který spolu jako sestry sdílí! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (5)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Opäť ďalšia novodobá Barbie rozprávka určená pre najmenšie publikum. Celkom svižný dej, milá atmosféra a vkusnejšie a prepracovanejšie animácie z tohto snímku robia jeden z tých lepších, aj keď už tie nápady trošku miznú, keďže dej to bol síce svižný a nenudil, avšak bol dosť fádny a námet strateného pokladu sme už videli mnohokrát. 55 % ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Ptal jsem se brzy pětileté dceři, zda tomu všemu rozumí a tvrdila že ano. No, pochybuju o tom, že je to tak úplně pravda, ale třeba jsem jen sto let za opicema a blog, automatické rozpoznání hudby a podobně je už dneska naprosto běžné... Příběh docela pěkný a animace taky povedená. ()

Reklama

Yalka 

všechny recenze uživatele

Třetí film, kde vystupuje Barbie a její sestry. První "Barbie: A Perfect Christmas" z roku 2011 je nudný (třikrát podtrženo) a scenáristicky nedotažený vánoční mišmaš s hnusnýma coververzema 100x ohraných písní, za mě rozhodně: ne. Druhý film "Barbie And Her Sisters In A Pony Tale" z roku 2013 je celkem v pohodě (klasické neduhy barbie filmů tam jsou, hlavně mi vadilo to sterilní prostřední, je to film o koních, ale globálně vzato: dá se skousnout). Tenhle třetí je z celé řady dle mě jednoznačně nejlepší. Ségry, zvířátka, dobrodružství... To co slibuje anotace, dostanete v plné míře. Jako velké plus bych uvedla, že tu bude líp fungovat ztotožnění diváků s hrdinkami. Není tam nic vyloženě přestřeleného, co by naštvalo (jako např. když Skipper v Pony Tale během pár dnů zvládne drezúru koní). A pokud chcete nějaký bonus, koukněte se s dětma na originál v angličtině, je to velmi pěkně srozumitelné, na tom si dává Mattel záležet. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Mělo to akci a líbilo se mi to. Je vidět, že to není pro všechny věkový skupiny, ale jako odpočinková moderní pohádka je to hezký. Pejsci byli roztomilí a jak to bývá, všechno tam dobře končí. ()

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

Tak jsem se rozhodl, že i některá z Barbie pohádek si zaslouží komentář. Nejprve to zkusím obecně shrnout. Barbie je pochopitelně idealizovanou postavou, okouzlující dívkou s ideální figurou a vlastnostmi, která si za každé situace se vším poradí, všechno ví, každému je schopna pomoci a chová se celkem rozumně a s rozvahou. A já tvrdím, proč ne? Vždyť pro malé holčičky může jedině ideální dívka jako Barbie být tím nejlepším vzorem. Přesto rozumím tomu, že na někoho může právě pro její přehnaný charakter působit naivním až hloupým dojmem, a to se potom podepíše do celkového hodnocení. Co se týče samotného filmu, tak bych jej viděl následovně, příběh byl roztomilý, odlehčený, zápletka předvidatelná, spád rychlý, závěr nepřekvapivý, ale celkové didaktické vyznění dokonalé. V neposlední řadě musím vyzdvihnout nádherný český dabing Jitky Ježkové. Délkou a animací mi Barbie filmy naprosto vyhovují a troufnu si říci, že některé strčí do kapsy i kdejakou disneyovku. (70%) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama