Reklama

Reklama

Smrtící romance

  • Španělsko An Affair to Die For (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když je žena přistižena při nevěře s přítelem, oba jsou nuceni přistoupit na zvrácenou hru svého věznitele, aby zachránili své rodinné příslušníky před zavražděním. Vášnivý víkend se rázem promění v noční můru ve znamení psychologických hrátek a oba milenci jsou odhodláni udělat cokoli, jen aby vyvázli živí. Pravda, lži, láska a nenávist se mísí v tomto výbušném thrilleru. (Cinemax)

(více)

Recenze (9)

Marze 

všechny recenze uživatele

Když je odhalena nevěra v páru, musí hrát hru o přežití, aby zachránili členy rodiny od uchvatitele. Jejich víkend se změní v psychologickou noční můru her. I když vydržíte složité machinace s komplikovanou zápletkou Victorův Garciův thrilleru , zjistíte , že pro dospělé to není. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Thrillery mám rád a už jsem docela dlouho žádný neviděl. 80 minut vyhrazených pro tento žánr je tak akorát, žádné zbytečné zdržování, hned se jde na věc, napětí graduje, sem tam nějaký rychlý zvrat a spějeme do finále, které nabídne buď uspokojivé nebo neuspokojivé rozuzlení. V případě Smrtící romance to shledávám tak půl na půl, ale celkově jsem se bavil a nenudil se, takže mi nic nebrání udělit čtyři hvězdičky. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Buďme k sebe úprimní, o žiadnu sofistikovanú veselicu sa nejedná a rozuzlenie tohto ževraj "výbušného thrilleru" je skôr na smiech, ale napätá a zvedavá som bola a to sa počíta. U mňa teda za tri, aj keď herecky tiež žiadny zázrak. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"UŽIJ SI MOJI ŽENU." Snaživé, ovšem ne dost. Aby tento námět mělo smysl natočit, musela by tam být ochota vzbudit vzrušení a to ve filmu zoufale chybí. Erotické v něm není vůbec (a to je opravdu epic fail) a napětí z psychologických hrátek zase dost kulhá a zakopává o logiku. 40% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

vzhledem k tomu, že je to pokus o thriller po španělsku tak jsem benevolentní.Scénář poměrně dobrý,kamera taktéž.Jen ta zápletka bve finále byla dosti slabá.Možná kdyby tvůrci netlačili tolik po holyvúdsku na pilu dopadlo by to lépe.A myslím ,že místo těch slabých dvou amerických hercích mohli nasadit svoje ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatim dve hvezdicky, ale mozna to jeste snizim. Hlavni hrdinka mi byla priserne nesympaticka, nektere sceny byly snad vtip. Rozuzleni fajn. ()

chamonix 

všechny recenze uživatele

WARNING!   Nejde o španělský thriller, ale o naprosto obyčejnou americkou tuctovku, natočenou v Americe s americkými herci - jen Španělem. ()

Konev 

všechny recenze uživatele

Film je takové psycho, jehož rozuzlení je až v závěru. Hodilo by se to spíš jako divadelní hra. Učitelka se schází se svým studentem a domákne se to její manžel. Ten je oba drží v šachu na jednom hotelovém pokoji kdesi v horách. Ale není všechno tak, jak to vypadá. ()

Reklama

Reklama