Reklama

Reklama

Recenze (7)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Je to blbost? Je. Řadit mezi sračky? Ano. Řadit mezi nudné sračky? Ne, celkem jsem se bavil. Díky za rozhovor. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Viděno v originálním znění bez titulků. Jestli od názvu očekáváte pořádnou porci Egyptské mytologie a nějakou tu mumii navrch, budete nejspíš zklamáni. Celý příběh až na krátký úvod se odehrává ve městě, připomíná spíš televizní krimi německé výroby a ruku na srdce - nikoho příliš nevyděsí ohavně počítačová hromada létajících obvazů jako hlavní zrdoj strachu. Neoriginální zápletka s objevem něčeho co se "nemělo pustit do světa" ústí k neméně neoriginálnímu konci, který nenabídne nic než vtipného křížence kozy a člověka s hlasem Darth Vadera. Co se týče herců, Jason Lee není můj oblíbenec a ani tady nepředvedl zrovna vrchol hereckého projevu. Kdo mi ale ulpěl v paměti byl pomatenec Seana Pertweeho. Jeho kreace plná výbuchů vzteku a sebevražedných pokusů je zároveň to jediné zajímavé na tomto filmu. Film, který si klidně můžete nechat ujít. O nic nepřijdete. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkově slušný film který nějak neublíží. Celkové překvapení ani jsem nevěděl že film točil Mulcahy. Co mě celkem dost překvapilo bylo herecké obsazení. Jistě v 90 letech Butler a Pertwee nebyly zas tak moc známý ale potěší. Třešničky na dortu v rolích jako Lee(Christopher samozřejmě) a Duvallová jen potěší. Největší nevýhoda je právě Jason Scott Lee který je děsnej, hrát neumí ani prát se neumí a jeho neustále čumění jako že nechápe je fakt děsné. Efekty jsou hodně průměrné(ale zase na druhou stranu vynalézavé) ale co zase čekat od béčka z 90 let. Co mě celkem překvapilo je to že film nekončí happy endem. Celkem překvapení, není to nic co bych musel vidět znovu ale ruku na srdce, mezi těma sračkama s mumiema co existujou tak tohle patří mezi to lepší. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

O co méně hrůzy vraždící chomáč obvazů (už dlouho jsem ve filmu neviděl tak ubohé digitální triky) zvěstující konec světa nažene, o to větší blbina se z této béčkové hororové krimi vyvine. Toporný Jason Scott Lee se do hlavní role uhlazeného detektiva absolutně nehodí a to, že se do sebe zakoukají s krásnou archeoložkou od prvního setkání, působí naprosto mimózně. Zkrátka slabota, i když zase ne úplná "amatéřina". ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Začnem od konca, ale vlastne dá sa povedať že v tomto žánri od toho najdôležitejšieho. Vizuál. William Mesa a jeho Flash Film Works v úlohe vizuálnych efektov a chlapci od KNB EFX Group v úlohách praktických a maskérskych efektov, si tu spravili zrejme len nadčasové hodiny. Obe inštitúcie majú za sebou trikové áčko-béčkové pecky ( DARKMAN, ARMY OF DARKNESS, WES CRAVEN´S NEW NIGHTMARE či FROM BEYOND, EVIL DEAD 2, PHANTASM 2 ), ktoré dodali ,,podradnejším´´ filmom lesk. Niečo podobné, som čakal aj tu. Príbeh som neriešil, chcel som aby šikovný remeselník Mulcahy natočí s ich pomocou šťavnatý mummy horror. A oni na takmer dvojhodinovej dĺžke, sprostredkovali nudu s lacnými trikmi ( tá CGI múmia a jej obväzy, či skôr nejaký zmutovaný egyptský trtko ). ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama