Reklama

Reklama

MasterChef Česko - Série 1

(série)
Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2015 (Alternativní 19x60 min)

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejznámější a největší soutěž amatérských kuchařů začíná. Po prvních castingových kolech bude několik desítek odvážlivců poprvé vařit pro přísnou porotu Miroslava Kalinu, Marka Fichtnera a Marka Raditsche. (TV Nova)

Recenze (67)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Měl mě varovat už začátek, kde chlápek, který vaří přes 30 let, připraví šafránové rizoto, ví, co do něj patří a jak se mu odborně říká, byl vyhozen, a fitness nanynka, která viditelně připálí steak a dokonce ho zapomene osolit, jde dál! V dalším dílu vyhodí chlapa, že vajíčko použil na špagety, a nakonec nechají projít dál jiné dva, kteří také udělali vaječné těstoviny. Kamera pořád zabírá Slovenku Luciu, tu exotickou Karynu, bo jak se jmenuje, a pár dalších oblíbenců, takže je jasné, že nejde o umění vařit, ale o to, kdo vypadá fotogeničtěji a bude na obrazovkách co nejdéle nejlépe vypadat. V dnešním dílu Lucia předložila na talíři cosi, co vypadalo jako houlbí výkal, nemělo to koncepci ani myšlenku, a pochválili ji za esteticky dokonale připravený talíř?! Ts, ts. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O nic lepší než předchozí bratrovražedný Masterchef.. Jen další tupá novácká franšíza, navíc - A to mě zaráží a irituje nejvíc.. - s bezezbytku špatným řemeslem, které zcela míjí tu oslavu gastronomie a činí z pořadu jen duchapustou reality show.. Svícení, střih i samotné snímání, všechno špatně !! To se pak jednomu nesbíhají sliny, které by ho ponoukaly vykrást vlastní lednici, ale pouze sliny zuřivosti.. Jen znovu prázdné a v souvislosti s originální show pomýlené zaplnění nováckého vysílacího času.. ()

Reklama

playboy_05 

všechny recenze uživatele

Prvni dily svezi a koukatelne, bohuzel v dalsich kolech tomu tradicne dochazi dech a je to velmi nevyvazene...z trojice porotcu bohuzel nikdo nema moc charisma a pred kamerou pusobi nemastne neslane a neumi gestikulovat, ale na druhou stranu velmi chvalim jejich profesionalitu...s tou sebrankou zmrdu z prvni serie je to nesrovnatelne...ukoly pro soutezici jsou casto zajimave, ale jindy dost na pest...stejne tak finalni hodnoceni a vyrazovani...zcela evidentne se nekde nadrzuje:) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na ty tři pytlíky, kteří to celé (ne)uvádějí, se dá postupně zvyknout. Nejlépe se s rolí hodného strýce popasoval Kalina, ostatní své svěřené posty přehrávají. A šéfkuchaři v bundě musí být nad vroucími hrnci sakra horko. Beru ale, že být přirozený, když na ně svítí několik kamer, je pro (ne)moderátory prostě oříšek. Takže dobré. První „sérii“ jsem vytýkal, že ponižování amatérských soutěžících házením talířů o zem bylo ubohé, a hlavně naprosto zbytečné. Tady na to šel štáb jinak, což je příjemná změna. Soutěžící byly sympatická parta, někteří mi sedli víc (kupříkladu učitel tělocviku s hlasem a vystupováním podobným tomu Krajčovému, děvče milující Asii nebo Honza, který v životě asi leccos zkusil, ale jaksi ho to neposunulo dostatečně dopředu, aby odešel ze soutěže se ctí). Koncept je fajn, střihač by sice zasloužil přes prsty (porotci hlásí poslední minutu a soutěžící teprve míchají smetanovou omáčku + nesmyslné promluvy mimo kuchyni á la „čas mě tlačí, ale snad to zvládnu“), ale všechno nahrazují vskutku originální nápady, co a z čeho se bude vařit a hlavně, jak s tím porotci nebo vítězní kuchtíci zamotají. Tentokrát je to bez obvyklé křeče, díky za to. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

"Okurkovou polévku jsem nikdy nedělal, ale teď budu vařit polévku... A jakou? No, okurkovou." Jedna z mnoha perel tohoto pořadu. Ale v pohodě, jde tam o jídlo, ne o řeči. Asi teda. Jako inspirace k tomu, co uvařit ve středu večer dobrý. Takže jdu si vzít červenou nebo modrou zástěru (samozřejmě vypranou v Arielu), suroviny z Billy a hurá na to. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vítězem první řady se stal Roman Kotlář. (SONY_)

Reklama

Reklama