Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšná podnikatelka Jordan Sanders se chová ke svým podřízeným jako tyran. Nejvíce její chování odnáší její asistentka April Williams. Jordan si svým chováním kompenzuje to, že byla jako dítě od svých spolužáků šikanována. Dnes tedy trpí její podřízení. Jenže Jordan je jednoho dne sprostá i na malou holčičku Stevie, která kamarádí s April. Stevie vezme svou kouzelnou hůlku a Jordan začaruje. Druhý den ráno se Jordan probudí ve své bývalé podobě třináctileté holky. Podaří se jí k sobě do bytu přivolat April a přesvědčit ji, že je to opravdu ona. Jordan chce po April, aby jí pomohla a zatím dočasně firmu řídila ona s tím, že jí bude radit a kontrolovat po telefonu. Jordan má ale další problém. Protože byla už v nové podobě sprostá na ženu ze sousedního bytu, ta na ni zavolala úřednici z úřadu péče o nezletilé. Naštěstí April úřednici přesvědčí, že má nezletilou Jordan na starost, a tak nehrozí, že by si ji úřednice odvedla. Jordan ale musí nastoupit zpět do normální školy. Vzteká se, ale nic jiného jí nezbývá, musí se vrátit do školních lavic. Tady se kvůli svému vzhledu stane ihned terčem posměchu oblíbené Caren a jejích pochlebovačů... (TV Nova)

(více)

Recenze (14)

silentname 

všechny recenze uživatele

Viac menej môžem povedať, že tento film je "Big" spracovaný naopak. Bohatá úspešná podnikateľka je ku všetkým hnusná. Správa sa ako tyranka a tak ju malé dievča prekľaje, aby bola opäť malá. A cez komické scénky je treba prísť na to, ako sa opäť zväčšiť a mať 38 a nie 13. Koncept "Little" nie je veľmi originálny, no sú tu určité aspekty, ktoré sa mi páčili. Regina Hall je podľa mňa celkom okey a rovnako aj Marsai Martin v jej mladšom prevedení. V podstate som jej to celé zbaštil. Myšlienka, hoci sme ju už videli veľakrát a spracovanú lepšie ("Speech & Debate") nie je zlá a okrem toho je tu podaná spôsobom, ktorému dokážeme porozumieť. Skúsenosťami často v sebe totiž zakopávame odvahu a našu silu ukázať kto sme, čo vieme a čo chceme dosiahnuť. A tú malú iskierku by sme si mali zachovať. Humor filmu nie je najlepší, no párkrát som sa zasmial a nemal som moment, kedy by som povedal, že to bolo otrasné. Možno keby sa to pokúsili spracovať trošku originálnejším spôsobom, tak by som bol k filmu o niečo viac ústretovejší. Myslím si, že vie čo chcel povedať, mal k tomu dobrú cestu, no je to jednoducho málo originálne na to, aby to dokázalo diváka nejako vyššie zaujať. Ak čakáte okey komédiu, myslím si, že to bude fungovať. Niektoré scénky sú vtipné, niektoré moc nie, no nie sú tu žiadne momentky, ktoré by vyslovene pôsobili ako zlý vtip. Čeknite si a uvidíte sami. Hodnotenie: B ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komédia, ktorá určite zožne úspech v Nairobi, Kigali či Addis Abbebe. Dospelá žena sa zmení na svoje mladšie ja. Čo je na tom originálne? Prebratý koncept, ale chýbajúce vtipy, na ktorých by sa človek z duše zasmial. Celé to je položené na žartoch ako sakra neviem sa obliecť do župana, hehe hehe! Celá myšlienka je teda postavená na tom, že preberieme ošúchaný námet, pridáme pár trápnych fórov, trochu hip hopu a pustíme to v Bronxe. A najhoršie bolo, že tam hrá Issa Rae. Nikdy som o nej nepočul, ale až do konca filmu som si myslel, že je to teploš a ono to je fakt žena. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Komedie naprosto tažená hereckými výkony tří komediálních královen, která však bohužel hraje trochu příliš bezpečnou hru, co se týče vtipů a dějových linek. Nevyčítám předvídatelnost, ale nedostatek odvahy experimentovat s dobrým konceptem. 55 % ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Jediné, co na tom filmu bylo špatně byla Regina Hall. Sice se jedná o neoriginální koncept, ale bylo to vtipné a objevilo se tam plno sympatických postav. Krom Reginy bylo herecké obsazení super. Hlavně mladá Marsai Martin tu čtyřicítku zahrála skvělé. Na potrefenou komedii to bylo fakt super. 4* ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

To jsem se zase zasmál... 1)  Jak uvádí silentname****, jakýmsi předobrazem je film Velký, zpracovaný v obrácené posloupnosti. Ovšem ten se mi líbil víc. Proč? Protože Tom Hanks._____ 2)  Snímek překvapivě získal na kvalitě ve druhé půlce, když zvážněl a přestal si hrát na nějakou praštenou komedii. Ale stejně už bylo pozdě. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

X-krát zužitkovaná základná myšlienka. Aktuálna verzia (z dospelej ženy sa opäť stane dievčatko zo základnej školy) však je veľmi nevydareným kúskom. Tu takmer nič nie je v poriadku – herecké výkony, réžia, scenár, vtipné momenty, atď. Hlavné postavy nie sú dostatočne sympatické – paradoxne, ani malá ani dospelá „verzia“ postavy Jordan Snaders nedokáže dostatočne zaujať. Ja osobne som mal problémy hlavne s dospelou J. Sanders. Všetko by sa malo smerovať k nejakému vývoji charakteru hlavnej postavy (poučiť sa z vlastných chýb a byť lepším človekom), ale zo záveru to nie je úplne vidieť (a cítiť). Jednoducho ma ten záver nepresvedčil. Veľmi slabý film. Osobné hodnotenie: 53% (*) ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké výkony 3 hlavních hereček v celkem nenapaditém a naivním scénáři... Hvězda navíc za příjemné překvapení. ()

quiquiqui 

všechny recenze uživatele

Regině se to opravdu nepovedlo... Ale musím říct, že Issa byla dobrá :) Jinak neoriginální, dost přehnaný a hodně to tlačí na pilu... ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Související novinky

Hellboy v kinech zklamal

Hellboy v kinech zklamal

15.04.2019

Společná snaha studií Lionsgate a Millennium vrátit do kin komiksového Hellboye s novou tváří a v novém, předloze věrnějším pojetí, tragicky nevyšla. Snímek obdržel v diváckém hodnocení CinemaScore… (více)

Reklama

Reklama