Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brannox, který stále zvažuje nabídku papežského úřadu, přemítá o své minulosti, zatímco Voiello se jasně zavazuje k tomu, že bude jeho mise korunována úspěchem. Poté, co je zvolen papežem a přijme jméno "Jan Pavel III.," Brannox káže o významu rodiny, pravdy a lásky ve svém první homilii před veřejností a kardinály. Ester se sblíží s vdovcem a novým členem farnosti Fabianem, který přichází s neobvyklým řešením jejích problémů s penězi. Abatyše sv. Terezie a úzkostlivá sestra Lisette jsou zklamané z toho, že jejich prosba o finanční podporu nebyla vyslyšena. (HBO Europe)

(více)

Recenze (7)

JakeG 

všechny recenze uživatele

Nepanna a netvor v paralele s sestrou a uprchlíkem a Lennyho slzou. Paolo dává průchod svojí tvořivosti a je to dechberoucí. To mi ještě pořádně naloží. ()

Marius 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude to veľmi zlý pápež. Tento seriál sú kontinuálne bomby a audiovizuálne orgie ako čerešnička na torte zmysluplných aj zmyselných dialógov. Openingy a endingy môžem dookola. Nech to kľudne má aj desať sezón. ()

Galerie (104)

Zajímavosti (1)

  • Ve epizodě říká Sofia Dubois (Cécile de France) Johnu Brannoxovi (John Malkovich), že jí připomíná jejího oblíbeného herce, Johna Malkoviche, což je právě představitel postavy, se kterou Sofia mluví. (MickeyH.)

Reklama

Reklama