Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lorenzo je právník ve středním věku, který nemá žádné klienty ani milostný život, a s manželkou, s níž má tři děti, žije odděleně. Je zkrátka břídil a dobře to ví. Pln odhodlání změnit od základů svůj život se rozhodne podat žalobu na místní zoo za zanedbání gorily. A je překvapený, když případ vyhraje – především proto, že zoo hájila jeho bývalá žena. Naneštěstí je mu však svěřena do péče gorila, která teď žije v jeho domě (a rychle ho demoluje). Děti ji ale zbožňují a mezi Lorenzem a jeho rodinou se konečně vytvoří silné pouto. Změny si všimne dokonce i jeho exmanželka. Lorenzův život se začíná obracet k lepšímu. Má to ale jeden háček – bydlí u něj gorila! (Cinemax)

(více)

Recenze (6)

Marze 

všechny recenze uživatele

Je to trochu podobné jednomu filmu z roku 1986 o komplikované přitažlivosti mezi mladou ženou z francouzské buržoazie a šimpanzem (Jean-Claude Carrière). Také Catherine Deneuve se zamilovala do svalnaté gorily ve snímku The Brand New Testament. A nyní natočil neapolský režisér rodinou komedii Pozor na gorilu s párem právníků Lorenzo a Emma (Frank Matano a Cristiana Capotondi). Gorila podivnou rodinu pozoruje se svýma moudrýma a plachýma očima. Hned v úvodu zazní filosofická věta "Není to člověk, který pochází z opice, ale opice je potomkem člověka". Je zde vidět terapeutický hodnotu zvířat. Film produkoval Wildside s Warner Bros. Itálie spoléhá na sympatie k Frankovi Matanovi, který je YouTuber a televizní osobnost (pořad Italia's Got Talent, který běžel čtyři roky). Jeho převlečení za gorilu ukazuje ochráncům zvířat, že žádnému zvířeti nebylo během natáčení způsobeno trauma. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Gorila, která neštěkán, nekouše ani nic jiného. Takřka celorodinná „komedie“, která moc nepobaví, nezaujme...nevím, prostě nic. Jenom si tak požírá banány, sem tam se pokusí nadhodit nějaký vtípek a tlačí na rodinné hodnoty a zvířecí práva. Jestli si potřebujete nějak zkrátit dopoledne, tak snad raději běžte do Zoo pozorovat primáty, kteří nejsou vycpáni lidmi. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus z Talianska o natočenie zábavnej a ľahkej „rodinnej“ komédii. Známy príbeh s klišé prvkami. Žiadne prekvapenie sa tu nekoná, možností postáv/charakterov a scén nie sú dostatočne využité. Nehovoriac o „hlavnej postave“ Pepe. P.S.: Mám otázku. Je možný len tak jednoducho nechať doma gorilu a on vám „nezdemoluje“ byt/izbu? Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nechápem. Film je dosť veľká kravina, ale mne to nejako neprekážalo a dokonca som sa viackrát dobre zasmial. Správne uletené, alebo som mal svoj deň na práve takýto film. ()

Reklama

Reklama