Reklama

Reklama

Co děláme v temnotách - Série 5

(série)
Trailer
USA, 2023, 3 h 59 min (Minutáž: 21–26 min)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Nandor (Kayvan Novak) cítí, že se mu jeho známý (a někdy i přítel) Guillermo (Harvey Guillén) vytrácí, protože tráví mnohem více času s Laszlem (Matt Berry), jehož schopnosti gentlemanského vědce jsou vystaveny zkoušce, když se snaží vyřešit záhadu podivných a velmi tajných změn, kterými Guillermo prochází. Nadja (Natasia Demetriou), trpící účinky předtím nediagnostikované nadpřirozené kletby, se znovu setkává se svou rodinou, a Colin (Mark Proksch) se vydává cestou tolika energetických upírů před ním a kandiduje na politickou funkci. (mikki089)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Série prosviští vždycky jak nic (speciálně, když u dílů většinou cvičíte, "haaah, 6...5...4... c'mon, bitch... aaaaa..."), ale nekončící spirála nápadů: staletí starých upírů, co se střetávají s nástrahami moderní společnosti se, zdá se, pořád drží a už jsme, bez vynechání jediného roku (i přes covid) u konce s05 a kdo by to byl řekl u TV show, u které můj první dojem byl, že se pouze snaží podojit námět kultovního filmu. 'What We Do In Shadows' i nadále drží svoje "špeky" (můj nejoblíbenější byl hned v prvním díle) "You will all forget that someone tripped and who it waas!" a prodává, co znáte, s malými podzápletkami, pořád drží postavy takové, jaké jsou a zdá se, že ani kvalita nejde nikterak dolů a pokud máte pro estetiku tématiky ještě slabost, tahle banda zkrátka always delivers. Nandor mě asi nikdy neomrzí (a v téhle sérii člověk asi nejvíc docení potřebnou polaritu  Guillermova dobrého srdce) ale vztah k tomuhle seriálu si buduju pomalu, a přidávám teď čtvrtou hvězdu, stejně jako první ryzí komentář. Film pro mě byl dlouho jaksi na piedestalu jen díky top tier hláškám, až je skoro nemyslitelné, že TV show začne přebírat otěže, ale to se, zdá, nakonec děje. Je to, jako celek, děsná konina, ale se spoustou smrtících momentů. Long live...! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5. série zase zvládla překvapit s dějovými twisty, nápaditostí a vtipem. Třeba pátý díl o upírech ve zprávách nebo ten šestý z veteriny fakt měly koule a parádně jsem se nařehtala a oceňuji i ustavičnou práci co se týče masek a interiérů, je to fakt vymazlenější a vymazlenější. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I pátá série nezklamala, ostatně stejně jako všechny předchozí. Humor si drží vysoký standart, postavy jsou stále úžasné a v celém filmovém poli dokonce jedny z nejlepších, nejikoničtějších a nejvíce přirostlých s mému srdci a největším plusem je fakt, že se tady ani po tolika dílech nápady ani vtípky neopakují, ale naopak seriál originalitou přetéká. Bavil jsem se královsky a tenhle počin je zkrátka klenot. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slabší čtvrté sérii se pětka vrátila do starých dobrých kolejí a nabízí opět slušnou dávku nápadů a více či méně ujeté zábavy. Ač mě stále nejvíc baví Laszlo tak tentokrát ho slušně válcuje Nandor…70% ()

Reklama

Reklama