Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Křehké příměří mezi upíry a vlkodlaky se Staten Islandu prochází zkouškou a Colin Robinson se zamiluje do nové kolegyně. (HBO Europe)

Recenze (5)

curil 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý do party, emocionální upír Colin Robinson, má ve třetím pokračování o něco větší prostor a stojí to za to. Jeho setkání v zaměstnání s podobně zaměřenou Evie Russellovou je brilantní. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme, hovoríme o strihaní živých plotov.......... Mimochodom, celá tá vec so záhradkárčením v noci a špeciálna oblasť umenia zastrihnutého živého plotu bola najzábavnejšia, ale všimol som si, že seriál vo FAKTE takmer presne kopíruje film. Aj keď miešajú poradie, všetko je v podstate rovnaké. AKOŽE, viac času potrebného na každý vtip alebo scenár, aby sa poriadne odohral, ma stále presviedča, že seriál je lepší ako film, najmä preto, že po toľkých hodinách to bude ako pozerať dva alebo viac filmov na danú tému. Navyše... vlkolaci nevedia lietať... vedia skákať, ale nie dobre pristávať, ako vlkolaci. Dohody z roku 1993 stoja pevne! lol ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým dílem je tenhle seriál pořád lepší a lepší. Odhalujeme upírskou minulost, jejich dávné spory trvající až dodnes, koníčky, práci a nové schopnosti. V této epizodě navíc zjistíme, že v seriálech nemusí být úhlavní nepřítel, se kterým se celou dobu trvání seriálu bojuje, ale stačí jen malé poškádlení a vše je zase ve starých, upírských kolejích. Teda až na keř s matčinou podobou, ten nikdy stejný nebude.. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama