Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Upíři se musí bránit, zatímco je mezinárodní upírský tribunál soudí za jejich přestupky. (HBO Europe)

Recenze (8)

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po smrti starého upíra musí skupina predstúpiť pred súdnu radu. Ak budú usvedčení, bude s nimi skoncované, pričom ako kat bude použité slnko. Samozrejme, z predchádzajúcej epizódy vieme, že Guillermova neopatrnosť zabila starca a spálila ho na popol. Vtipná je však zaujímavá porota. Nie som fanúšikom súčasných upírskych filmov, takže sa v postavách ani trochu nevyznám. Mnohé z nich sa však v tejto epizóde objavujú. Guillermo je naozaj hrdinská postava, ale nikdy nedostane šancu ťažiť zo svojich činov. Opäť musí byť nútený držať palce a niekto, niekde, musí ukázať, že nie je zodpovedný za smrť. ()

DwayneJohnson

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vidět všechny tyhle herce a herečky, byť jen na pár minut v peckovním upířím soudu, tak tomu já říkám zážitek. Hlavně za ně nakonec dávám plnou palbu, což nikterak nesnižuje kvality tohoto seriálu, který pomalu, ale jistě šplhá v mém hodnocení až úplně nahoru. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak přeci jenom není tahle seriálová upíří trojka jen náhradou herci z filmu! Viago, Deacon a Ladislav se v této epizodě objeví jako upíří rada. Tenhle sitcom mě vážně baví! Svižné, vtipné epizody jsou pořád lepší a už i na herce jsem si zvykl, paráda! ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Upíří camea FTW! :) Seriál si ospravedlnil svůj vznik už druhou epizodou, nicméně po tomhle díle je to teprv must-see snad pro všechny fanoušky původního filmu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama