Reklama

Reklama

Co děláme v temnotách - Série 2

(série)
Trailer 1

Epizody(10)

Obsahy(1)

Během průběhu série se upíři budou snažit najít své místo ve světě lidských večírků, internetových trollů, energetického upíra, který je povýšen, a samozřejmě všech duchů, čarodějek, nekromantů, zombie a záhadných vrahů, kteří volně pobíhají v oblasti New York City. Je Guillermo předurčen být upírem nebo lovcem upírů? Nebo možná jenom věrným přítelem až do konce svého života? (mikki089)

(více)

Recenze (13)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívne na totožnej úrovni ako séria prvá. Čiže plná podivného, “odveci” prihlúpleho humoru, ktorý nemusí sadnúť každému. Hm, zrejme to odráža výšku mojej inteligencie, keď ma to tak baví :) ()

lamps 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pořád lze směle hovořit o ohromné a originální zábavě, kterou bez problémů sloupnete po ránu jako malinu (jako v mém případě), ale humoru, jenž snese přívlastek geniální, už přeci jen ubývá. Na první pohled rozhodně nepoznáte žádný rozdíl ve formálním pojetí první a druhé série a tvůrci stále ve vysokém tempu vymýšlí nové a nové způsoby, jak motivy kolem plně vyprofilovaných upírů dále rozvíjet - po vlkodlacích se tak například dostávají ke slovu i duchové lidských předchůdců, čarodějnice či trollové, přičemž svět stále nepůsobí přeplácaně a jednotlivé děje si zachovávají osvědčenou polemiku a komediální timing. Jen tentokráte ještě znatelněji vystupuje na povrch epizodičnost, přičemž ony uzavřené zápletky už trochu postrádají tu lehkost a tah na bránu. Druhá série tak zaznamenává výkonnostní pokles, který ale není vzhledem k jednomu skvělému celovečeráku a jedné neskutečně našlapané desetidílné sérii na dané téma nikterak dramatický. Postavy jsou pořád super a tvůrci se snaží o něco nového, přičemž závěrečná epizoda a vývoj Guillerma dokazuje, že se ještě může odehrát spousta dalších zajímavých věcí. 75% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

stejně zábavné a možná ještě vtipnější než první řada.Hlavní upírská trojice jsou pořád stejní ignoranti a osobně jsem rád za o něco větší prostor pro Colina Robinsona (hlavně Colinovo povýšení,nebo "souboj" s Trolem)...80% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V 2. sérii první tři díly vládly rozpaky a strach o kvalitu. Sice se Taika snaží zakomponovat co nejvíce nových prvků a pobavit tak diváka po všech směrech, ale zezačátku to ubíralo na vtipu a bylo cítit velké a až trochu přepálené úsilí přijít s nečím svěžím. V druhé sérii je sice lehčí rozpoznat silnější epizody od těch slabších, ale vesměs je tahle série stejně strašně super a někdy jsem měla i pocit, že jsem se tlemila víc, než v té první, takže nevyváženost je tu určitě znatelnější, ale Taika to pak dokáže dvakrát tolik vykompenzovat. Humor je prostě pořád na špici a minimálně jednu řadu by to ještě chtělo, pokud si to udrží obdobné tempo. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrůza pomyslet, že něco může být takové utrpení. Že něco může dostat další sérii a stále se držet. Tento seriál měl určitou ambici, ale už se směřováním první série bylo jasné, že oproti filmu půjde o něco horšího. Ale nečekal jsem, že půjde o úplný paskvil. Seriál může mít sice různý až infantilní humor, který třeba ve filmu fungoval. Zde už mi spíše přijde, že se spekuluje o tom, jestli to je vůbec humor. Plus k tomu veškeré kouzlo onoho "dokumentu" seriál hází strašně za sebe a ztrácí veškerou podstatu a smysluplnost okolo tohoto. Obecně vzato, prostě hrůza a zhouba. Třetí série je naprosto zbytečná a mě naštěstí úplně obejde. Díky bohu za to. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecky je ústřední pětice opět výborná, za to vtipu alespoň co se její upírské (krvelačné, nikoliv pouze psychické, nebo na proměnu stále čekající) části týče ubylo. Čtvrtá epizoda která mimo jiné poradí, že není radno brát na lehkou váhu maily od Mailer Daemon, je rozhodně tím nejlepším a samozřejmě i výjimkou potvrzující pravidlo. Navíc zde není jen kletba, je tu i první Guillermova akce s lovci... komárů. Jejich pro ně ne úplně ideálně se odehrávající přepadení domu je výborně natočeno, dokonce má i slušnou hororovou atmosféru. Jenže potom jsou tu epizody jako ta devátá... z větší části se to prostě plácá v průměru, z nějž to často tahají jak Guillermo, tak (i nad trolly povýšený) Colin Robinson. Více prostoru pro ně se rozhodně vyplatilo. 65% ()

bonovox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále skvelá zábava ako v I.serii. Možno ešte prepracovanejsie po stránke scenára, ale predsa len začína byť vidno mierne vyčerpanie námetu. Uvidíme čo prinesie ďalšia séria. 80% ()

Reklama

Reklama