Reklama

Reklama

White Snake

  • Čína Bai she: Yuan qi (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Hadí démonka Xiao Bai disponující magickou silou se pokouší zastavit mocichtivého taoistu, který konzumuje hadí duše, aby neustále zvětšoval svou moc. Její mise má bohužel za následek ztrátu paměti. V malé vesničce lovců hadů ji nachází mladík A-Xuen a rozhodne se, že dívce pomůže získat zpět její vzpomínky a tím i její identitu. Netrvá dlouho a oba se do sebe zamilují. Každopádně tajemná dívka si postupně uvědomuje, že patří mezi hadí démony, jejichž soužití s lidmi je nemožné. A-Xuen však neztrácí naději a hledá způsob, jakým by jejich láska mohla fungovat, zatímco Xiao Bai musí dokončit svůj úkol. (P.V)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

P.V 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že Čína animované filmy dělat umí. Nádherné zpracování s úžasnou animací, příběh inspirovaný čínskou legendou byl také povedený. Každopádně by mi vůbec nevadilo, kdyby film trval o něco déle, aby dostal více prostoru i vztah mezi oběma hrdiny. Akční scény rozhodně nejsou špatné, ale chybělo mi tam více těch romantických s překrásnou Xiao-Bai. Po Dragon Nestu, od kterého jsem rovněž nic nečekal, opět velmi milé překvapení. Do čínské animované tvorby se asi ponořím hlouběji, zatím jsem s ní spokojený. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Na úvod mohla být zřejmě docela pěkná legenda o chlapci, který se zamiloval do hadího démona, ale zpracování je příliš tuctové. Animace je krásná, což drží 3*, ale taky tuctová. Přitom jsou tam docela zajímavé charaktery, které měly potenciál. Trochu škoda. Trailer https://www.youtube.com/watch?v=JPJXKKdMgU8 ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Číňané dokazují, že vyjma corona viru dokáží světu prospět i něčím jiným, co nevyvolává nutkavou představu zemřít. Bravurní vizuál doplácí na fádní zápletku, která se nechce postavit do kontroverze, což jí však zcela zásadním způsobem ubírá na atraktivitě. 68 % Celosvětový příjem k 14. 2. 2020: $61,631,776, což je 5,38 násobek rozpočtu ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po vizuální stránce moc hezký film, příběhově trošku slabší a až příliš předvídatelný. Mělo to i jisté kouzlo, ale rozhodně mě to neokouzlilo tak, jak bych si přál a tak si říkám, že takových 7/10 je adekvátní. Samotný závěr mě trošku zklamal a zanechal s jedinou myšlenkou "Proč sakra čekala tak dlouho?". Ale ano, zajímavé a pěkné... ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Bolo to pekné, ale je vidieť, že kým mi to ležalo na disku a odhodlal som sa, pozrieť si to, tak to zostárlo. Dostal som sa k tomu, keď som pozrel Ne-zha Reborn a musím povedať, že to bola iná liga. Jasné, je to o dva roky mladšie ako White Snake, ale predsa, prišlo mi to dospelejšie, ucelenejšie, dramatickejšie, akčnejšie. Uvidím, ako na tom bude Green Snake, ktorý je Ne-Zha Reborn podobný, aj keď neviem, ako rýchlo sa k tomu zasa odhodlám, keďže od tohoto som očakával omnoho viac. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (1)

  • V závěrečných titulcích je k vidění mezititulková filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama