Reklama

Reklama

Ed Stafford: První z kola ven

(pořad)
  • Velká Británie Ed Stafford: First Man Out
Reality-TV / Dobrodružný
Velká Británie, 2019, 6x42 min

Režie:

Rob Sixsmith

Účinkují:

Ed Stafford, Aldo Kane

Obsahy(1)

Survivalista a cestovatel Ed Stafford soutěží s největšími odborníky na přežití na světě, když se všichni snaží uniknout vrcholně nepříznivému prostředí v Asii. Musí čelit mangovníky prorostlé bažině plné krokodýlů na Borneu či nebezpečným písečným bouřím a extrémní dehydrataci na poušti Gobi. Tato místa patří k těm nejnáročnějším na přežití. I soupeři jsou ale nesmírně vytrvalí a Ed musí čelit bývalým příslušníkům britské námořní pěchoty, příslušníkům speciálních jednotek z Jižní Korey, vytrvalostním atletům a instruktorům na přežití. Ed dokáže přežít snad všude a všechno, ale jeho výjimeční soupeři jsou na tom podobně. Rychlost je v těchto situacích stejně důležitá jako přežití. Kdo vyvázne z životu nebezpečných prostředí jako první? (Discovery Channel)

(více)

Recenze (5)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Další klasický Ed Stafford. Trochu jsem se bál, protože pokud si k sobě vezme ještě nějakého dalšího podobného dobrodruha, sebere zákonitě Edovi prostor. Naštěstí si vybral takový "exoty", že mě to prostě zase baví. Ed je můj oblíbenec a zatím každá věc, kterou natočil a které se zúčastnil mne bavila. První z kola ven je prostě klasický Stafford, kdo ho má rád, bude mít i rád i tenhle pořad. ()

sadlokan

všechny recenze uživatele

Dva lidé,odborníci na přežití,soutěží o první a třetí místo.Druhé místo získává,celkem pravidelně, neviditelný kameraman... ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

Vážně zajímavá survivalistická soutěž dvou borců v extrémním prostředí. Ed za mě není až takový sympaťák, vadí mi to opakované, že se nechce bít v prsa, přitom se bije o sto šest ... zajímavé kolikrát v každé epizodě zopakuje jak mu jde o život, kdežto jeho soupeři o podobné řeči nemají zapotřebí. Z toho vyplývá, že jsem většinou fandila hostům pořadu :) Docela jen škoda, že na konci neřekli časový odstup ve kterém oba soutěžící dorazili do cíle, pokaždé to vypadalo pomalu na minuty, což je při 12 dílech velmi nepravděpodobné. Každopádně to byl velmi  zajímavý a naučný seriál. Všichni účinkující jsou borci, o tom žádná. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Jsem od přírody lenoch a ano jako v životě jsem si asi 2x fakt sáhnul na dno , takže za žádnou cenu nemůžu pochopit , proč to někdo dělá stále a znovu dokola , nicméně tenhle chlapík má u mě obrovský respekt už od doby ,co přešel celou délku Amazonky , jako jediný člověk v historii . A myslím , že to i tak zůstane. ()

Reklama

Reklama