Reklama

Reklama

Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho


Jeden z nás (E02)

(epizoda)
  • USA One of Us
USA, 2019, 57 min

Tvůrci:

Joe Berlinger

Režie:

Joe Berlinger

Kamera:

Adam Stone

Hrají:

Ted Bundy (a.z.)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vyšetřovatelé pátrají po osobě podezřelé ze série brutálních vražd nedaleko Seattlu. Mezitím se jedné ženě podaří uprchnout ze spárů zabijáka v Utahu. (Netflix)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nezáživnou nudu z prvního dílu vystřídalo 50minutové nefalšované napětí. Opravdu obrovský skok do úplně jiných vod. Zatímco jsem po první dílu vážně uvažoval, zda vůbec chci vidět nadcházející epizody, tak teď už absolutně nelze zapochybovat. S případem jsem nebyl dopředu nikterak obeznámen, takže já osobně se dozvídám nové informace a moc si to užívám. V mnoha směrech nesmírně obohacující záležitost. Ať už se jedná o nahlédnutí na vyšetřovací postupy dob minulých, nebo na právní systém dob minulých, nebo snad na to úplně nejzajímavější - na sondu do duše sériového vraha, kterému nelze upřít, že vkus na ženy měl opravdu mimořádně dobře vyvinutý a šeredky z jeho okolí se opravdu nemusely ničeho bát. Pochvalu si zaslouží i zpracování, které je nesmírně chytlavé (teď, když už se nekecá o jeho dětství, nýbrž o opravdu velmi zajímavých věcech). Taky máte takovou chuť, jít si do parčíku počíhat na nějakou tu ženštinu snesitelného zevnějšku? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nás. Aj podľa tónu reči. Rozpráva akoby nič. Ani by ste nespozorovali, že to je nejaký psychouš, vrah. Inteligentný sympaťák, neuveriteľné, ako dokážu ľudia skrývať svoje skutočné ja. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to výborně nastříhaný. Kalifornská policie má ode mě nula bodů. Bejt tou paní vyšetřovatelkou, které si na Teda přišla stěžovat jeho tehdejší přítelkyně, tak se zahrabu sto metrů pod zem, místo abych se vystavoval v televizi. To je pro mě neobhajitelný, že ho nikdo ani nevyslechl. Kolik ženských od té doby ještě muselo zemřít...? ()

Reklama

Reklama